Søg

Stærk, canadisk back til SønderjyskE

Kell Haugaard, 17. juni 2017, kl. 5:30

Stærk, canadisk back til SønderjyskE

Han bliver uhyggelig stærk i én mod én spillet, lyder skudsmålet fra den lyseblå lejr i Vojens.

Justin Haché er bare 23 år, og han kan allerede fremvise et ganske spændende CV. Han blev draftet af NHL klubben Arizona Coyotes i syvende runde tilbage i 2012, og har siden spillet imponerende 150 kampe i den stærke, nordamerikanske AHL liga.
Sportschef Kim Lykkeskov har svært ved at skjule begejstringen over den canadiske back, som han også spår en spændende karriere i europæisk ishockey:
– Vi får for det første og helt uden tvivl tilgang af en dygtig kvalitetsspiller.
Han er en dygtig skøjteløber, hans størrelse taget i betragtning, og hertil har han lang rækkevidde med staven, smiler Lykkeskov, og fortsætter:

– Vi har brugt meget tid på at analysere video på ham, og jeg tør godt love, at vi får en defensiv back, som bliver uhyggelig stærk i én mod én spillet.
Oven i hatten er det en ung og sulten spiller, som gerne vise sig frem her på kontinentet. Samtlige tilbagemeldinger fra vores netværk på den anden side af Atlanten er udelukkende positive, hvilket også har stor betydning i forhold til det vigtige omklædningsrum.
Justin Haché er en utrolig spændende spiller, som vi både glæder os til at præsentere for vores fantastiske fans og sponsorer og senere også at følge hans videre udvikling i europæisk ishockey, slutter Kim Lykkeskov.

Justin Haché forventes at lande i Vojens i begyndelsen af august.

Fakta Justin Haché
Nationalitet:    Canada
Alder:             23 år (01.10. 1994)
Højde:            188 cm.
Vægt:             92 kg.
Position:         Back
Fatning:          Venstre
Kontrakt:        Sæson 2017/18
Trøjenr:           Ikke oplyst
Statistik:         www.eliteprospects.com
Tidligere klubber: Cape Breton Screaming Eagles, Portland Pirates, Springfield Falcons, Tucson Roadrunners, Rapid City Rush, Texas Stars, Idaho Steelheads.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus