Søg

Stærk, amerikansk vindertype retur til SønderjyskE

Kell Haugaard, 3. maj 2017, kl. 5:30

Stærk, amerikansk vindertype retur til SønderjyskE

Ishockeyspilleren Derek Damon kom til SønderjyskE i sidste sæson med et imponerende CV og erfaring fra de nordamerikanske ligaer og flere europæiske ligaklubber.
Efter sommerferien er den gennemrutinerede amerikaner tilbage hos sønderjyderne, og sportschef Kim Lykkeskov har dermed én af de meget markante ”imports” på plads til holdkortet:
– Jeg er især glad for at vi fik underskrevet denne kontrakt, da Derek Damon på flere parametre er en utrolig værdifuld spiller. Han er for det første en meget dygtig og rutineret ishockeyspiller. Og så har han bare det der ukuelige vinderinstinkt, som vi flere gange har set være kampafgørende. Han hader ganske enkelt at tabe, og vil vinde for enhver pris uanset om det er til kampe eller på træningsbanen.

– Derek Damon har en dybt professionel tilgang til sit håndværk, og er også en ledertype, som bliver vigtig for os i den kommende sæson. Han leder med det gode eksempel, og er en meget vellidt rollemodel for de nye og knapt så erfarne spillere. Det er præcis sådan vi gerne vil gøre tingene hos os. Han stiller sig altid foran for holdkammeraterne, når det brænder på, og det vil være til stor gavn i en ny og spændende ligasæson, som igen bliver rigtig tæt og jævnbyrdig, slutter Kim Lykkeskov.

Fakta Derek Damon
Alder:             36 år (12.11. 1980)
Højde:            180 cm.
Vægt:             86 kg.
Position:         Forward – Center
Fatning:          Venstre
Kontrakt:        30.06. 2018
Trøjenr:           ikke oplyst
Statistik:         www.eliteprospects.com
Tidligere klubber: Bl.a. Florida Everblades, Albany River Rats, Ässät, Kassel Huskies, Villacher SV, Hockey Thurgau, SønderjyskE


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus