Søg

Stærk, amerikansk center til SønderjyskE

Kell Haugaard, 13. maj 2016, kl. 5:30

Stærk, amerikansk center til SønderjyskE

Han er både berejst, og så har han prøvet lidt af hvert i en lang og spændende ishockeykarriere, som bl.a. har bragt ham til Europa og de bedste ligaer i Finland, Tyskland og Østrig.
Nu rykker Derek Damon teltpælene til Danmark og SønderjyskE, hvor adm. direktør Klaus B. Rasmussen glæder sig til at modtage ham:
– For det første taler Derek Damons CV for sig selv, og vi kan lide det, vi har set og hørt om ham. Han er en type, som vil konkurrere og vinde hver eneste dag, uanset om det er til kampene eller træningspassene.
Han er en leder, der i den kommende sæson vil blive et flot eksempel for vores mange, unge spillere, særligt på det område, der handler om at være professionel. Vi forventer derfor også, at han bliver et vigtigt aktiv på isen og i omklædningsrummet.
Derek Damon er en rutineret og stærk center, som spiller med stort overblik. Han har i alle sæsoner spillet på et højt niveau, og har også spillet alle kampe.
Vi ser virkelig frem til at præsentere ham i den lyseblå trøje for de mange fans og sponsorer i SE Arena, understreger Klaus B. Rasmussen.

Fakta Derek Damon
Alder:             35 år (12.11. 1980)
Højde:             180 cm.
Vægt:             86 kg.
Position:         Forward – Center
Fatning:          Venstre
Kontrakt:         1 år (30.06. 2017)
Trøjenr:           ikke oplyst
Statistik:         www.eliteprospects.com
Tidligere klubber: Bl.a. Florida Everblades, Albany River Rats, Ässät, Kassel Huskies, Villacher SV, Hockey Thurgau


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus