Søg

Sponsorer sikrer SønderjyskE spændende center-spiller

Jacob Ravn, 23. december 2019, kl. 5:30

En række sponsorer har givet en ekstra håndsrækning, så SønderjyskE Ishockey har kunnet lave kontrakt med den 28-årige canadiske centerspiller Justin Maylan.

Det er da, hvad man kan kalde en julegave.

En række trofaste sponsorer har givet en ekstra håndsrækning til SønderjyskE Ishockey, så det har været muligt at hente en offensiv forstærkning.

Det drejer sig om den 28-årige canadiske centerspiller Justin Maylan, som har skrevet kontrakt med SønderjyskE for resten af sæsonen.

– Vi er meget glade for, at en række sponsorer har gjort det muligt at hente en forstærkning, som vi betragter som en julegave til holdet, fansene og sponsorerne selv. Vi får en klassisk centerspiller, der er højrefattet, og det kan vi godt bruge på holdet. Det er en rigtig playmakertype, som nu kommer og hjælper os, og vi glæder os til at præsentere Justin Maylan for fans og sponsorer, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Den 28-årige canadier har de seneste år spillet i europæiske klubber, og han kender den danske liga fra sit ophold i Herning Blue Fox, hvor han i 2013/2014-sæsonen lavede 35 point i 37 kampe, da midtjyderne vandt sølv.

– Han startede sit europæiske eventyr i Herning, og han har siden spillet i Italien, Ungarn, Tysklang og senest Østrig, så han kender kulturen, og han kender ikke mindst den danske liga, hvor han har gode erfaringer fra. Han har puttet godt med tal på tavlen i de klubber, han har været, og det tror vi også, at han kan gøre her, siger Kim Lykkeskov.

SønderjyskE Ishockey vil i forbindelse med forstærkningen gerne rette en særlig tak til de virksomheder, der har bidraget til, at Justin Maylan nu er SønderjyskE-spiller.

Her er de listet op i alfabetisk rækkefølge: Arkil A/S, Breeders of Denmark A/S, Broager Sparekasse, Café Kridt, Combino Spedition, Davidsen, Decowicon, DSG Industri A/S, Forza Leasing Odense, Frøs Sparekasse, Genner Blik ApS, Have A Coffee, Hennings Hvidevarer/Punkt 1 Haderslev, Hotel Vojens, Jyske Bank, LINAK, Lindab A/S, Naturmælk, Otto Chrestensen A/S, R-Connect, Royal Unibrew, Sydbank A/S, SønderjyskE Ishockey Support, Team Security, Torben Clausen A/S, VTS, Aage Jørgensen VVS.

FAKTA
Justin Maylan
Position:
Forward
Født: 20/01/1991 (28 år)
Land: Canada
Højde: 188 cm.
Vægt: 86 kg
Tidligere klubber: UFA Bisons Mdgt AAA, Moose Jaw Warriors, Prince George Cougars, Canada Pacific U17, Prince Albert Raiders, Portland Pirates, Stockton Thunder, South Carolina Stingrays, Oklahoma City Barons, Herning Blue Fox, Gherdëina, Pustertal/Val Pusteria, Fehérvár AV19, Heilbronner Falken, Villacher SV, Dundee Stars.
Kilde: Eliteprospects


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus