Søg

SOKA Spedition donerer Galbraiths unikke målmandshjelm og spillertrøje til auktion

Kell Haugaard, 5. maj 2020, kl. 15:42

SOKA Spedition donerer Galbraiths unikke målmandshjelm og spillertrøje til auktion

SønderjyskE Ishockeys, Patrick Galbraith, fik til denne sæson stillet en specialdesignet målmandshjelm til rådighed af SOKA Spedition. Planen var også at hjelmen skulle holde et par sæsoner; men SOKA ejer, Søren Spanggaard Christensen, har i stedet valgt at donere den unikke hjelm til en auktion til fordel for SønderjyskE:

– Vi skal rykke sammen i spillerbussen nu, hvor SønderjyskE har en svær tid. Klubben er ekstra hårdt ramt med ikke mindre end fire sportshold under den lyseblå paraply, der er berørt af nedlukningen som følge af Corona epidemien. Derfor vil vi gerne donere den flotte ishockeyhjelm fra denne sæson og en Patrick Galbraith signeret spillertrøje fra sidste sæson til en auktion. Beløbet fra auktionen skal så gå ubeskåret til ”En håndsrækning til SønderjyskE 2020”, siger Søren Spanggaard Christensen, og fortsætter:

– Vi får så fremstillet en ny målmandshjelm til Patrick Galbraith igen til den kommende sæson. Jeg har i privat regi været i kontakt med Patrick Galbraith, som både er med på idéen og ikke mindst har han også, når han er tilbage på arbejde igen, lovet at stille op til fotografering sammen med den person eller virksomhed, som ”vinder” auktionen på hjelm og trøje, fortæller Søren Spanggaard Christensen.

En stor og varm tak til Søren Spanggaard Christensen og SOKA Spedition for den meget flotte gestus.
(Til information kostede fremstillingen af hjelmen og den flotte lakering 8.500 kr. ekskl. Moms).

Auktionen på målmandshjelmen og spillertrøjen gennemføres på www.facebook.com/sehockey fra dags dato og afsluttes mandag den 11. maj kl. 13.00.

Man afgiver bindende bud – og man byder samlet på Patrick Galbraiths målmandshjelm fra denne sæson 2019/20, Signeret spillertrøje fra sæson 2028/19 og fotografering med Patrick Galbraith efter nærmere aftale, når han møder ind på arbejde igen. (Han er pt. hjemsendt på grund af Corona epidemien).


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus