Søg

SønderjyskE-vending rakte ikke

Per Jessen, 17. september 2016, kl. 22:44

SønderjyskE tabte fredag aften den første kvartfinale i Metal Cup mod Rødovre Mighty Bulls. I aftenens returkamp var SønderjyskE bedre spillende og tæt på at få vendt det hele til samlet sejr, men Rødovre trak desværre det længste strå med mindst mulige margen med et mål i overtiden.

Rødovre vandt i går, fredag, med 2-1 i SE Arena, og da SønderjyskE i aften “vandt” 3-2 stod de to hold helt lige med samlet 4-4. Dermed måtte de to hold ud i overtid, hvor Matthias Asperup efter fire minutter afgjorde for Rødovre på en friløber.

Der var muligheder nok for begge hold til flere mål. Vi skulle helt hen til midten af anden periode, inden Thomas Spelling med et godt skud fik sendt den sorte skive op i nettaget og sat gang i målscoringen. SønderjyskE’s føring var dog kun intakt tre minutter.

I tredje periode kom SønderjyskE foran igen. Denne gang lynede Derek Damon efter forarbejde af kaptajn Kim Lykkeskov, og der gik ikke længe, inden kaptajnen også selv skrev sig ind i kamprapporten som målscorer. Med Lykkeskovs mål til 3-1 var SønderjyskE foran samlet, men Rødovre fik hurtigt scoret, og så faldt afgørelsen som tidligere nævnt ud til hjemmeholdets fordel i overtiden, hvor der i år spilles tre mod tre.

SønderjyskE er dermed ude af Metal Cup. En bitter pille at sluge efter en kamp, hvor SønderjyskE leverede en ganske fin indsats.. Holdet kan rette fuld fokus på Metal Ligaen, som starter på fredag med en hjemmekamp mod netop Rødovre. Der er altså revanche at hente, og efter weekendens to kampe at dømme venter der igen en tæt og spændende dyst.

Rødovre – SønderjyskE 3-3 (0-0, 1-1, 1-2, 1-0)
30:38 0-1 Thomas Spelling (Hansen, Sørensen)
33:41 1-1 Tobias Ruelykke (Andreasen, Jensen) PP
46:21 1-2 Derek Damon (Lykkeskov, Wargh) PP
51:17 1-3 Kim Lykkeskov (Damon, Førster)
52:34 2-3  Nicklas Carlsen (Chistyakov, Klarskov)
64:06 3-3  Matthias Asperup (Bergholt)
Udv.: RMB 4×2, SE 3×2
Dommere: Daniel Bøjle og Rasmus Toppel
Skud: 23-34
Tilskuere: 912

Foto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus