Søg

SønderjyskE vandt Ice-Cup

Per Jessen, 21. august 2016, kl. 19:36

SønderjyskE fik pokalen med hjem fra deltagelsen ved Ice-Cup i tyske Bietigheim-Bissingen. Efter en flot sejr i lørdagens semifinale over Ambri Piotta fra Schweiz, så blev franske L’Etoile Noir Strasbourg søndag aften besejret i finalen med de samme cifre, 3-2.

SønderjyskE startede som lyn og torden, og franskmændene kom under et solidt pres. Det var da også helt fortjent, at Nathan Longpre bragte SønderjyskE foran 1-0. Kort efter var Kristoffer Mohr tæt på at gøre det til 2-0. Det var i øvrligt lilllebror Rasmus Mohr, som fik en assist på det første mål.

Fra midten af første periode kom Strasbourg bedre med, og Joni Myllykoski, der længe var arbejdsløs, nåede at lave et par gode redninger inden den første pause. I anden periodede øgede Anders Førster til 2-0. Franskmændene svarede hurtigt igen med en reducering. Længe stod der 2-1 på måltavlen.

Det vigtige 3-1 mål kom fire minutter før tid og var en sand perle. Unge Casper Mortensen gav franskmændene en del problemer med sin speed, og efter en god dribletur af den unge forward og en droppasning, hamrede Harrison Reed pucken op i målhjørnet fra en position næsten helt ude ved blueline.

I slutminutterne satsede Strasbourg ved at tage målmanden ud, og det gav lidt ekstra spænding, da franskmændene fik reduceret. Tættere på kom Strasbourg dog ikke, og efter slutsirenen kunne kaptajn Kim Lykkeskov tage imod den store pokal. En flot triumf, og som i lørdagens sejr bidrog alle fire kæder.

Næste opgave bliver testkampen mod Aalborg Pirates. Opgøret spilles torsdag den 25. august kl. 19.00 hjemme i SE Arena.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus