Søg

SønderjyskE tabte første sæt til Rungsted

Lars Jensen, 4. oktober 2020, kl. 17:33

På en eftermiddag, hvor det blev udstillet at, er man ikke klar fra start, så bliver det ikke til point, måtte SønderjyskE se Seier Capital sætte sig i bussen og køre tilbage til sjælland med alle 3 point – der er dog mulighed for revenanche allerede på fredag når der er “retur-opgør” i Rungsted.

Der var ikke spor af bustur’s-ben at spore efter det tempo Rungsted lagde for dagen i starten af 1. periode. Hjemmeholdet havde svært ved at matche tempoet, men et powerplay fik os tilbage i kampen.
Efter ca. 12 min løb Yannick Vedel ganske enkelt fra Rungsted’s Shane Hanna, men brænder desværre på Grubak i Rungsted målet og derfra gik det stærkt på en af de spilvendinger sportschef Kim Lykkeskov havde advaret imod for på den efterfølgende contra bragte Rungsted sig foran 1-0.
Kun 46 sekunder efter stødte Matt Prapavessis med frem og bragte balance i regnskabet efter ping-pong spil med Martin Eskildsen.
1-1 var også stillingen efter de første 20 min.

2. periode var kun lidt over 1 min gammel, inden en blunder i hjemmeholdets forsvar gav en løs chance til Rungsted som de stensikkert udnyttede ved at sideflytte Nicolaj Henriksen og derved bringe sig foran med 2-1.
Det var også stillingen efter 2. periode, hvor hjemmeholdet ellers kom godt tilbage og tilbragte en del tid i Rungsteds zone, men fik det desværre ikke omsat til nogen scoring.

I 3. periode var hjemmeholdet igen et skøjtetag efter Rungsted, men som i de forgående perioder får vi os arbejdet ind i kampen – dog blev en det svært, da Rungsted udnytter endnu et powerplay 6 min. inde i 3. periode.
Hjemmeholdet gav ikke op og fik også reduceret med ca. 5 min. tilbage af kampen og trods en game misconduct til udeholdets Tim Daly der gav hjemmeholdet små 3. minutter i undertal, så kom udligningen aldrig. Et godt pres blev ikke omsat til den udlignende scoring og der skal naturligvis også uddeles kredit til David Grubak i Rungsted målet, der virkeligt stod på hovedet i slutminutterne, men indtil da slet ikke blev testet hårdt nok – Rungsted lukkede og slukkede med en scoring i tomt mål.

Kort summeret op, så var der helt sikkert muligheder for point i kampen, men det blev også udstillet at er alle mand ikke 100 % klar, så er det svært at få point i en liga, hvor holdene er tættere på hinanden end nogensinde før.

Hos hjemmeholdet faldt især Yannick Vedel, Mads Eller, William Boysen, Cam Brown og Anders Førster i øjnene, for deres enorme arbejdes indsats.

Nu er der pause ind til på fredag, hvor der som tidligere nævnt er mulighed for en hurtig revanche, for der er det nemlig Rungsted der lægger is til “retur-opgøret”.

SønderjyskE – Rungsted 2-4 (1-1 0-1 1-2)
12:17 0-1 Mattias Persson (Olsson)
12:53 1-1 Matt Prapavessis (Eskildsen, Kønig)
21:13 1-2 Marcus Olsson (Hanna, Persson)
46:14 1-3 Marcus Olsson (Hardt, Andersson)(PP1)
55:18 2-3 Matt Prapavessis( Carlsson) (PP1)
59:57 2-4 Nichlas Hardt (SH)

Udv.:
SE 4×2 min.,
RSC 3×2 min. 1 x 5 Min. (Daly) 1 x 20 min (Daly)
Skud: 19-20
Tilskuere: 375


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus