Søg

SønderjyskE skriver med canadisk wing

Per Jessen, 21. juni 2019, kl. 5:30

Canadiske Josh MacDonald løber næste sæson på isen for SønderjyskE. Den 25-årige wing har underskrevet en ét-årig aftale.

Josh MacDonald har trods sin relativt unge alder allerede prøvet en del. Midtvejs i sæsonen 2017-18 skiftede han til Stjernen i Norge, og nu er han klar til et nyt ophold i europæisk ishockey.

– Han er en dygtig og klog wing, der holder godt i pucken. Samtidig har han en fin teknik, og med sit gode skøjteløb er han en bevægelig spiller. Hans stil passer rigtig godt ind til Europa og den måde, som vi gerne vil spille ishockey på her i SønderjyskE, siger sportschef Kim Lykkeskov.

At han også kan score mål viste han sidste sæson, hvor han med 28 fuldtræffere var sit holds målfarligste spiller i ECHL-klubben Reading Royals. Undervejs blev det også til otte kampe i AHL for Lehigh Valley Phantoms.

– Josh har et godt skud, og så er han sulten og har ambitioner. Jeg glæder mig til at se ham i aktion i den lyseblå trøje, udtaler Kim Lykkeskov.

Fakta Joshua MacDonald
Nationalitet: Canada
Alder: 25 år (26.03.1994)
Højde: 180 cm
Vægt: 86 kg
Position: Wing
Fatning: Venstre
Kontrakt: 1 år (30.06.2020)
Tidligere klubber: Barrie Colts, Peterborough Petes, Utah Grizzlies, Rapid City Rush, Quad City Mallards, Stjernen Hockey, Reading Royals, Lehigh Valley Phantoms
Statistik: https://www.eliteprospects.com/player/82513/josh-macdonald


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus