Søg

SønderjyskE satte 3 point ind på kontoen

Lars Jensen, 8. oktober 2019, kl. 21:47

Det blev lige nøjagtigt så svært som forventet, men en god fight sikrede en sikker 4-1 sejr over Odense Bulldogs, på en dag hvor der var hjemmebanedebut til Konsta Mäkinen.

Odense Bulldogs er en nærmest pr. tradition en svær modstander og anderledes var det ikke idag.

Odense Bulldogs arbejdede stenhårdt og gjorde det svært for hjemmeholdet at komme frem til de helt store chancer – sidst i 1.periode blev det dog til en friløber til Josh MacDonald, men han fik ikke afsluttet ordentligt og perioden sluttede målløs. Odense havde så absolut også deres kontrachancer, men Nicolaj Henriksen stod en flot 1. periode i SønderjyskE målet.

Hjemmeholdet kom hårdt ud til 2. periode og knap halvvejs slap Konsta Mäkinen afsted i en 2 mod 1 situation, hvor finnen afsluttede selv og scorede sit første mål i den lyseblå trøje. Lidt over 3 min senere, blev det til 2-0 da Steffen Frank fulgte op på Macgregor Sharps forsøg og lagde pucken sikkert i mål. Et rigtigt arbejdsmål af Steffen Frank, der leverede en rigtig god arbejdespræstation set over hele kampen. Et mindre kiks i vores egne zone, hvor vi ikke fik pucken ekspederet væk, resulterede i en reducering til 2-1, men tættere på kom Odense Bulldogs aldrig i den kamp.

3 periode bød på flere gode SønderjyskE forsøg og det blev også til 2 scoringer. Først gjorde Josh Macdonald det til 3-1 i powerplay og til sidst kunne Steffen Frank lukke og slukke kampen til 4-1 med en scoring i tomt mål.

Næste modstander er Rungsted Seier Capital der kommer på besøg på søndag, hvor første puck smides kl 15.00.

Kampen i tal: SønderjyskE – Odense Bulldog: 3-1 (0-0)(2-1)(1-0)

29:38 1-0 Konsta Mäkinen ass. Anthony Nigro
32:55 2-0 Steffen Frank ass. MacGregor Sharp og Frederik Bjerrum
35:18 2-1 Henry Hardarson ass. Lundvald og Bourbonnais
53:28 3-1 Josh MacDonald ass. Anthony Nigro og Mike Little PP
59:32 4-1 Steffen Frank ass. MacGregor Sharp og Mike Little

Udvisninger:
SønderjyskE: 1 x 2 min
Odense: 5 x 2 min

Tilskuere: 2377


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus