Søg

SønderjyskE og Metal Ligaen sendte over en halv million til Knæk Cancer

Per Jessen, 24. oktober 2020, kl. 21:15

Klubberne i Metal Ligaen har de sidste to uger sat fokus på kampen mod cancer. Via massiv opbakning fra omverdenen kunnne SønderjyskE sammen med de andre klubber bidrage med 550.153 kroner til Knæk Cancer-indsamlingen.

– Vi er stolte over, at vi sammen med resten af Ishockeydanmark kan overrække et så flot beløb til det gode formål. Vi står midt i en svær tid, men kampen mod cancer er vigtig. Tak til alle, som har bakket op om projektet, siger SønderjyskE-sportschef Kim Lykkeskov.

Metal Ligaens kommercielle chef, Thomas Bjuring, roser sammenholdet og klubbernes aktiviteter. Lige fra video, billeder til trøjeauktioner. Især trøjeauktionerne var voldsomt populære. I SønderjyskE havde ingen af trøjerne et hammerslag under 1.000 kr. I alt er der blevet doneret 52.606 kr. via SønderjyskE. Dommerne deltog også.

– Samtlige klubber tog i sidste sæson ansvar ved forskellige aktioner i deres nærmiljø og samlede over en million kroner ind til velgørende formål. Nu rejser de i flok og står sammen som liga. Vi skylder også en kæmpe tak til de danske ishockeydommere, der afstod fra deres honorarer op mod Knæk Cancer-showet og på den måde skaffede 60.000 kroner til indsamlingen. Sikke et hjerte, de har vist frem der. I det hele taget har dansk ishockey vist et kæmpe hjerte med den her aktion og indsamling. Vi vil blive ved at bidrage, siger Thomas Bjuring.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus