Søg

SønderjyskE møder ZSC Lions Zürich i Champions Hockey League

Jacob Ravn, 3. juni 2020, kl. 18:30

Onsdag aften blev der trukket lod til 1/16-finalerne i Champions Hockey League, og her skal vi møde ZSC Lions Zürich fra Schweiz.

SønderjyskE Ishockey var med i bowlen, da der onsdag aften var lodtrækning til 1/16-finalerne i Champions Hockey League.

SønderjyskE sikrede sig en billet til den fornemste europæiske klubturnering, da holdet vandt Continental Cup i januar som det første danske hold nogensinde, og belønningen var en plads blandt de 32 hold i Champions Hockey League.

Lodtrækningen ville det således, at vi skal op imod ZSC Lions Zurich fra Schweiz, og kampene, der spilles ude og hjemme efter det velkendte knockout-format, afvikles som udgangspunkt til oktober.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen ser frem til den spændende udfordring, der nu venter holdet.

– Vi vidste på forhånd, at vi skulle op imod en svær modstander, der er seedet i turneringen, så uanset hvem der kom op, ville det blive en vanskelig modstander. Vi vil selvfølgelig være underdogs i de to kampe, der venter, men jeg kan garantere, at vi tager kampen op, og vi har jo før skabt store resultater i Europa.

– Da vi gik hele vejen i Continental Cup i år, slog vi også hold, der var bedre rangeret end os, og som har markant større budgetter end os, og vi har før lavet gode resultater i Champions Hockey League, så vi går selvfølgelig ind til kampene for at gå videre. Vi kommer langt på hårdt arbejde, mod og mandshjerte, og vi glæder os til igen at vise SønderjyskE og dansk ishockey frem på den europæiske scene, siger Klaus Rasmussen.

En opgørelse fra passionhockey.com, som Metal Ligaens officielle hjemmeside i dag henviser til, viser i øvrigt, at SønderjyskE er rangeret som nummer 168 i Europa, mens ZSC Lions Zurich er placeret som nummer 21.

Vi orienterer på vores hjemmeside og sociale medier, når kampdatoerne for Champions Hockey League-kampene er blevet fastlagt.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus