Søg

SønderjyskE klar til UNLIMITED-ishockey

Jacob Ravn, 20. maj 2020, kl. 12:00

En ny billetaftale betyder, at sæsonkortholdere i SønderjyskE Ishockey fremover også får adgang til alle landets hockeyhaller samt landsholdets hjemmekampe.

Når ishockeysæsonen går i gang igen, er det nye billetkoncept UNLIMITED implementeret hos samtlige ni klubber.

Det betyder, at SønderjyskE’s trofaste fans også kan se frem til at tage del i de mange fordele, der følger med UNLIMITED-konceptet, hvor sæsonkortet giver adgang til både hjemme- og udekampe og landskampe på hjemmebane – de to sidstnævnte efter ”først til mølle”-konceptet.

– Vi har Danmarks bedste ishockeysupportere i SønderjyskE, og de skal naturligvis have de samme muligheder som fansene i resten af landet. Men som sportskoncern med fire forskellige elitesportshold er det en udfordring. Derfor fastholdes den nuværende løsning omkring årskort på de nu kendte priser og betingelser – dog nu med de ekstra elementer omkring udebanekampe og landskampe-adgang i årskortet, hvilket er glædeligt, siger Klaus B. Rasmussen, administrerende direktør for SønderjyskE.

SønderjyskE har for øjeblikket fælles billetsystem for klubbens fodbold-, håndbold- og ishockeyhold, og klubbens store udfordring i forhold til at komme med i UNLIMITED er dermed udelukkende af teknisk karakter.

– UNLIMITED er en løsning, der demonstrerer sammenhold og ligaklubber, der vil gøre alt for at hjælpe sine mange tilskuere, siger Klaus B. Rasmussen.

Den nye og unikke billetstruktur sætter fra sommeren ind med et brag i dansk ishockey. UNLIMITED betyder, at man i stedet for det traditionelle sæsonkort får adgang til udebaneafsnittet og eventuelle neutralzoner, når ”tilskuerens hjemmehold” er på udebane.

– Det er en sensationel nyskabelse i dansk, professionel sport. Det er første gang i historien, at man kan købe sæsonkort gældende til alle hockeyhaller, siger Metal Ligaens kommercielle chef, Thomas Bjuring.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus