Søg

SønderjyskE kendte ikke sin besøgstid

Lars Jensen, 13. november 2020, kl. 21:57

Traditionen  siger at vi altid spiller tætte kampe mod Herning Blue Fox og anderledes var det ikke her til aften, kamagra generisk 24 timmars leverans hvor vi efter at have været presset i bund i 2. periode, ikke fik udnyttet et viagra med forskottsbetalning spilovertag i 3. periode og dermed tabte med 2-0 til rivalerne fra det midtjyske.

Hvis man med et enkelt ord skulle beskrive 1. periode i dagens opgør, så måtte det være “hæsblæsende”.
Der var ikke spor af busben eller til at se at gæsterne fra Herning Blue Fox ikke havde spillet kampe i 20 dage – de kom blæsende ud af starthullerne.
Hjemmeholdet fulgte dog godt med i det højt opskruede tempo, men der blev ikke scoret undervejs i den underholdende periode der plaquenil forsaljning lakemedel endte 0-0, hvilket nok var helt retfærdigt.

Der skulle dog kun gå 16 sekunder af 2. periode, inden at Blue Fox backen Reid McNeil,l udnyttede at Brodie Dupont spærrede for Patrick Galbraiths udsyn i SønderjysKE målet – en scoring der satte gang i et større pres fra gæsterne. Vi var presset de kan jag kopa kaletra næste 15 min. og gæstede ikke Hernings zone ret tit. Det stod lysende klart da Simon Nielsen begyndte at skøjte rundt ved spilstop for at holde sig varm. Efter 34 min. fik Herning tilkendt et straffeslag som Markus Jensen skulle tage, men det tog Patrick Galbraith sig heldigvis af. Det gav lidt håb tilbage til hjemmeholdet og i periodens sidste 5 min. kom vi bedre med i kampen igen og det var tæt på et par gange, men det var mest tilfældige chancer – perioden endte 0-1 og det skulle vi nok være mest tilfredse med.

Det var et forvandlet SønderjyskE der mødte op til 3 periode. William Boysen havde i periode-pausen, efterlyst at hjemmeholdet skulle skøjte noget mere og det ønske blev opfyldt. Hvor det i 2. periode var hjemmeholdet der var på hælene, så var det i 3. periode udeholdet. Men det var for sjældent at man fik sat Simon Nielsen på de helt store prøver. Med 11 minutter tilbage af kampen, fik hjemmeholdet chancen i 5 mod 3, men den gyldne mulighed blev desværre ikke udnyttet og 2 udvisninger til hjemmeholdet i offensiv zone  i de sidste 10 min. gjorde det absolut ikke lettere.
Patrick Galbraith stod en brandkamp og var  ene mand, grunden til at vi kun var bagud med 1 mål efter 2. periode, gav en retur små 4. min. før tid, som Markus Jensen udnyttede til at score til 2-0, som også blev slutresultatet. Set over samtlige 60 minutter kunne man ikke pille meget ved Hernings sejr, men set på spil og chancer i 3. periode, blev det pludselig en lidt hård skæbne.

Men uanset spil og chancer, så vinder man ingen kampe når man ikke kan score mål og mod et så stærkt hold som Herning Blue Fox, så er der ikke mange chancer og dem der er, skal udnyttes – det blev de ikke i her til aften. Vi kendte ganske enkelt ikke vores besøgstid i 3. periode.

Skal man fremhæve en SønderjyskE spiller, bliver det uden diskussion Patrick Galbraith der stod en brandkamp og tog et straffeslag undervejs.

Kampens dommere var Thomas Burchardt og Niclas Lundsgaard, der begge dømte en rigtig god kamp.

Næste opgave er Rødovre Mighty Bulls på udebane på tirsdag.

SønderjyskE – Herning Blue Fox 0-2 (0-0,0-1,0-1)

20:16 0-1 Reid McNeill (Bau, Dupont)
56:22 0-2 Markus Jensen (Bau)

Udvisninger:

SE:
2 x 2 min.

HBF:
3 x 2 min.

Tilskuere: 375


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus