Søg

SønderjyskE jagter europæisk finale 15.-17. november

Per Jessen, 29. oktober 2019, kl. 9:49

I dagene fra fredag 15. november til søndag 17. november afvikles der semifinale i IIHF Continental Cup i Frøs Arena, Vojens. Her kæmper SønderjyskE om europæisk succes mod hold fra England, Frankrig og Ungarn.

Mange tilhængere fra de gæstende hold, specielt englænderne, har allerede meldt deres ankomst, så der bliver med sikkerhed god og international stemning på lægterne. SønderjyskE stiller til lejligheden op i specialdesignede trøjer fra Bauer. Der kan købes dagsbilletter og partoutbilletter. Partoutbilletter koster fx blot 200 kr. for stå- og 300 kr. for siddeplads, og så får man adgang til alle seks kampe. Sæsonkort giver adgang til kampene.

Køb din billet her:
https://billetto.dk/users/sonderjyske-ishockey

Der er også mulighed for at købe spændende VIP-, virksomheds- og personalearrangementer. Du finder al information her:
Continental Cup SønderjyskE Ishockey FRØS Arena Vojens November 2019

Fredag 15/11
Kl. 16.00 Nottingham – Amiens
Kl. 19.30 SønderjyskE Ferencvaros

Lørdag 16/11
Kl. 16.00 Nottingham – Ferencvaros
Kl. 19.30 SønderjyskE – Amiens

Søndag 17/11
Kl. 15.00 Amiens – Ferencvaros
Kl. 18.30 SønderjyskE – Nottingham

Det internationale forbund, IIHF, afvikles to klubturneringer. Champions Hockey League og Continental Cup, som lidt kan sammenlignes med Europa League i fodbold. SønderjyskE har været seedet i turneringen og er dermed først kommet i turneringen i tredje runde, som er semifinalerunden. Det betyder, at slutter SønderjyskE blandt de to bedste hold i gruppen i Vojens, så indløser de lyseblå billetter til finalestævnet i januar. Det bliver dog ikke let. Nottingham Panthers kommer med en stærk trup, og klubben har tidligere markeret sig stærkt i Champions Hockey League. Ungarske Ferencvarosi TC, der har de tidligere SønderjyskE-finner Anssi Rantanen og Joni Myllykoski på lønningslisten, viste format ved at vinde gruppen i Italien i anden runde. Det sidste hold er Amiens Gothiques fra Frankrig.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus