Søg

SønderjyskE Ishockey støtter danske veteraner

Per Jessen, 14. august 2019, kl. 12:55

Danske veteraner fra veteranforeningen Operators Hockey Club får hjælp fra SønderjyskE Ishockey.

Når SønderjyskE Ishockey løber på isen i Frøs Arena til træningskampen mod Esbjerg Energy i Vojens den 20. august, bærer spillerne fra SønderjyskE ikke deres traditionelle lyseblå trøjer, men derimod specialdesignede trøjer i camouflage.

SønderjyskE har valgt at støtte op om Operators Hockey Club i deres frivillige arbejde med danske veteraner. Pengene kommer til at gå til foreningens almene arbejde samt at kunne få arrangeret flere ture. Det giver veteranerne en følelse af sammenhold, og de kan støtte hinanden. Flere af medlemmerne i Operators Hockey Club har bl.a. PTSD og andre lidelser som angst og depression.

Måden SønderjyskE har valgt at støtte Operators Hockey Club er ved at spille tre træningskampe i de specialdesignede trøjer. Herefter bliver trøjerne bortauktioneret i samarbejde med auktions-sitet Odendo. Pengene fra auktionen går ubeskåret til Operators Hockey Club og arbejdet med at styrke fællesskabet for medlemmerne og skabe opmærksom om danske veteraner.

– Vi er utroligt taknemmelige for samarbejdet med SønderjyskE, og vi er beærede over, at de vil være med til at sætte fokus på, at Danmark faktisk er et land med mange veteraner, siger formand for Operators Hockey Club, Esben Blicher.

Sportschef i SønderjyskE Ishockey, Kim Lykkeskov, glæder sig over, at holdet kan være med til at sætte fokus på veteranerne.

– Det er en fed ting at være en del af, og spillerne glæder sig til at spille i de nye trøjer, som der er lavet til anledningen.

– Vi har en del frivillige hjælpere, som har arbejdet ude på Flyvestation Skrydstrup, og de synes også, at det er godt og spændende samarbejde, siger Kim Lykkeskov.

Praktisk information
Tirsdag den 20. august klokken 19.00 spiller SønderjyskE mod Esbjerg Energy i Frøs Arena i Vojens. SønderjyskE vil her spille i de specialdesignede trøjer.

SønderjyskE Ishockey giver gratis adgang for veteraner mod fremvisning af veterankort. Operators Hockey Club er vært for en gratis øl eller sodavand til alle veteraner.

SønderjyskE spiller desuden i de specialdesignede trøjer:
– Tirsdag den 27. august kl. 19.00 mod Esbjerg Energy i Granly Hockey Arena, Esbjerg
– Torsdag den 29. august kl. 18.00 mod Rødovre Mighty Bulls i Frøs Arena, Vojens

Trøjerne signeres af den pågældende spiller og sættes herefter på auktion på Odendo.
Læs evt. mere om Operators Hockey Club på hjemmesiden www.ophc.dk


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus