Søg

SønderjyskE Ishockey får hjemmebane i europæisk finale

Jacob Ravn, 2. december 2019, kl. 16:46

Mandag eftermiddag blev det afgjort, at SønderjyskE Ishockey bliver vært for finalen i den europæiske ishockeyturnering Continental Cup. Det er første gang, at en europæisk finale skal afvikles i Danmark.

I disse dage er der mange, der er begyndt at tælle ned til juleaften, men de ishockeyglade danskere kan også godt begynde at tælle ned til Continental Cup-finalen, der skal afvikles den 10.-12. januar 2020.

Mandag eftermiddag afgjorde det internationale ishockeyforbund, IIHF, at den europæiske ishockeyfinale skal spilles i Frøs Arena i Vojens, og SønderjyskE får dermed hjemmebanefordel, lige som holdet gjorde i semifinalerunden, der blev afviklet på sønderjysk is i midten af november.

SønderjyskE Ishockey modtog efter semifinalerunden masser af ros for afviklingen fra både modstanderhold og IIHF, og det er en væsentlig årsag til, at SønderjyskE er blevet valgt til værter for finalerunden, hvor engelske Nottingham Panthers, hviderussiske Neman Grodno og polske Cracovia Krakow bliver de øvrige deltagere.

Det er første gang, at en europæisk ishockeyfinale skal spilles i Danmark, og SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at Vojens og Sønderjylland kommer på verdenskortet.

– Det er kæmpe stort for os, og vi glæder os til at lave et brag af en ishockeyfest til januar. Vi havde en fornemmelse af, at vi lå godt til i afgørelsen, fordi vi har fået så mange positive tilkendegivelser, efter vi afviklede semifinalerunden med bravur i november, men det er med glæde og stolthed, at vi i dag har modtaget nyheden om, at vi skal være værter, siger Klaus Rasmussen.

– Når vi bliver valgt som de første danske finaleværter nogen sinde, skyldes det, at vi flere gange har vist, at vi kan bære store arrangementer i Frøs Arena, hvor vi er vant til at tage imod mange tilskuere, og hvor tingene bare klapper. Det skyldes ikke mindst de mange frivillige, der knokler i kulissen, så alle kan få en god oplevelse. Vi har en fantastisk ramme i Frøs Arena med Danmarks bedste fans, og sponsorerne bakker os godt op, og nu glæder vi os sammen over, at vi nu skal arrangere finalerunden. Det bliver stort for Vojens, Sønderjylland og dansk ishockey, siger Klaus Rasmussen.

Læs om IIHF’s finalevalg lige her:


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus