Søg

SønderjyskE får rutineret canadier ombord: Over 800 kampe i AHL og NHL

Per Jessen, 24. juli 2018, kl. 5:30

Rutinerede Rod Pelley skifter til SønderjyskE, hvor den 33-årige canadier er udset til at blive en lederfigur som holdets nye kaptajn.

De seneste fem sæsoner har Rod Pelley været holdkaptajn i den nordamerikanske liga AHL. En stærk liga, hvor centeren har spillet 575 kampe. Han står også noteret for 259 kampe i verdens bedste ishockeyliga, NHL, hvor han har optrådt for New Jersey Devils og Anaheim Ducks. Med langt over 800 kampe som professionel kommer Rod Pelley til Sønderjylland med masser af erfaring og ikke mindst lederskab.

– Rod er en spiller, som vi har været på udkig efter i stykke tid, og vi er begejstrede for, at vi har fået en aftale på plads. Han går forrest og lægger en stor ære i det hårde arbejde, udtaler SønderjyskE-sportschef Kim Lykkeskov.

Rod Pelley bliver den ældste spiller i SønderjyskE-truppen, hvor han bliver et vigtigt fundament for trænerteamet Mario Simioni og Søren ”Tiffi” Nielsen. Allerede nu er det afgjort, at Pelley bliver holdets kaptajn.

– Vi har været på udkig efter en spiller, som kan udfylde den vigtige rolle som holdkaptajn. Det arbejde har Rod udført på flotteste vis tidligere. Med sin store rutine er han samtidig et godt match til vores forholdsvis unge trup, forklarer Kim Lykkeskov.

Fakta Rod Pelley
Nationalitet: Canada
Alder: 33 år (01.09.1984)
Højde: 183 cm
Vægt: 93 kg
Position: Center
Fatning: Venstre
Kontrakt: 1 år (30.06.2019)
Tidligere klubber: Stockton Heat, Albany Devils, Norfolk Admirals, Anaheim Ducks, New Jersey Devils, Lowell Devils, Ohio State Univ.
Statistik: https://www.eliteprospects.com/player/11019/rod-pelley

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus