Søg

SønderjyskE cruisede til sejr

Per Jessen, 6. marts 2021, kl. 0:37

Med en solid indsats hentede SønderjyskE fredag aften en 3-0-sejr over Odense Bulldogs, der længe strittede godt imod. Dermed avancerede de lyseblå til ligaens fjerdeplads.

De fynske gæster var pisket til at vinde opgøret – ellers var der dømt sommerferie på tirsdag, hvor grundspillet slutter. Gæsterne fightede hårdt for deres sidste chance, men SønderjyskE kunne uden at storspille hente tre point i en kamp, som nok var mere rodet end køn. I SønderjyskE-målet kunne Nicolaj Henriksen på en forholdsvis rolig aften nøjes med blot 14 redninger på vej mod sit shutout.

I den anden ende af isen stod Tadeas Galansky en god kamp, og SønderjyskE havde længe svært ved at nedbryde Odense-defensiven og få pucken ind bag den tjekkiske keeper. Midt i anden periode scorede Victor Rollin Carlsson det vigtige 1-0-mål. Galansky reddede ellers flot i første omgang, men Carlsson fik slået den løse puck i mål. Matt Salhany kom igen på måltavlen, da han scorede i powerplay til 2-0 efter en genial pasning mellem benene af Martin Eskildsen.

Salhanys mål til faldt midt i tredje periode og tog den sidste luft ud af gæsterne. Flere af bulldoggerne løb efterhånden lettere frustreret rundt på isen. Det gik ud over Mads Eller, som nærmest blev kørt over af Michael Eskesen efter et spilstop. Det endte med badebilletter til de to og Odense-backen Martin Larsen.

Resten af kampen forløb relativt fredeligt. SønderjyskE fik arbejdet gjort færdig, og Matt Prapavessis nåede også at score i tomt mål. Efter slutfløjtet fik Odense-profilen Dale Mitchell sagt ordentligt farvel og tak for kampene til flere af SønderjyskE-spillerne, efter han nu stopper karrieren.

Dejligt var det også at se Cam Brown tilbage på holdkortet. Og ikke mindst tabellen, hvor SønderjyskE kravlede forbi Herning Blue Fox og op på fjerdepladsen, som Frederikshavn White Hawks også byder ind på. Nu venter der to kampe mod Rungsted Seier Capital, og så indledes slutspillet på fredag.

SønderjyskE – Odense 3-0 (0-0 1-0 2-0)
29.25 1-0 Victor Rollin Carlsson (M.B.Hansen, Gatz)
50.51 2-0 Matt Salhany (Eskildsen,  Prapavessis) PP
58.37 3-0 Matt Prapavessis
Udv.: SE 4×2 + 1×5 + 1×10, ODE 8×2 + 2×5 + 1×10
Skud: 30-14 (10-2, 10-6, 10-6)

Foto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus