Søg

Sønderjyske backs bliver i SønderjyskE Ishockey

Jacob Ravn, 25. juni 2020, kl. 12:00

Vojens-drengene Daniel Kønig Hansen og Daniel Galbraith er også i SønderjyskE Ishockey i næste sæson.

Også i næste sæson er der to stærke sønderjyder, der tager fra i forsvaret hos SønderjyskE Ishockey.

25-årige Daniel Kønig Hansen og 29-årige Daniel Galbraith har forlænget deres kontrakter, og begge backs er dermed klar til deres tiende sæson på ligaholdet efter sommerferien.

Direktør Klaus Rasmussen glæder sig over forlængelserne med de to lokale spillere.

– Det er altid rart at få forlængelser på plads, for det er jo et bevis på, at de har leveret i den forgangne sæson, og for disse spillere gælder det, at de har gjort det godt over en årrække, og smilet er altid ekstra stort, når det er lokale spillere, der gør det godt og bliver i klubben.

– De har også nået en alder og et niveau, hvor vi stiller højere og højere forventninger til dem. Talentprædikatet har de smidt for flere sæsoner siden, og nu skal de i højere grad træde i karakter som stamspillere og ledere på holdet. Det har de begge forudsætningerne til at gøre efter alle de år, de har optrådt i lyseblåt, og jeg glæder mig til igen at se Kønig og Galbraith på isen i Frøs Arena efter sommerferien, siger Klaus Rasmussen.

Daniel Galbraith rundede 500 kampe for SønderjyskE Ishockey i februar i år, mens Daniel Kønig Hansen kun er 14 kampe fra at ramme 400 kampe i lyseblåt.

Galbraiths kontrakt er blevet forlænget med to år, mens Kønig har lavet en etårig forlængelse.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus