Søg

Søndagskamp med bamser og børn i fokus

Per Jessen, 11. oktober 2019, kl. 15:19

Det bliver en gentagelse af DM-finalen tidligere på året, når SønderjyskE tager imod Rungsted Seier Capital søndag 13. oktober, hvor der er kampstart kl. 15.00 i Frøs Arena. Der er til kampen aktiviteter for børn, og så er der “Toss a Bear”, hvor der til et godt formål skal kastes bamser på isen.

Efter en lidt blød sæsonstart er Rungsted ved at komme i omdrejninger. Mesterholdet har vundet tre af de sidste fire ligakampe og senest spillet en flot Champions Hockey League-kamp i Finland. Det er altså et noget nært toptunet udehold, som kommer på besøg. Begge hold vil gå hårdt efter sejren for at hænge på i kampen om pladserne i Metal Final4, pokalturneringens finalestævne, hvor deltagerne findes efter 16 spillerunder. Jens Chr. Gregersen og Niclas B. Lundsgaard bliver opgørets hoveddommere.

Sønderjyske Ishockey Support har til kampen arrangeret “Toss a Bear”, hvor der skal kastes bamser på isen. Tiltaget støtter børn indlagt på de lokale sygehuse. Bamser kan på kampdagen købes i SIS-boden i foyeren for 50 kr. Medbring også gerne selv en ny og indpakket bamse.

Dørene åbner kl. 14.00. For børnene sker der en masse i foyeren. Og skolebørn fra Haderslev Kommune kan oveni komme gratis ind til kampen med deres FunCard.

Har du ikke købt billet til kampen så gør det her:
https://billetto.dk/en/e/sonderjyske-rungsted-seier-capital-grundspil-tickets-373499


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus