Søg

Der skal bygges videre på de gode takter

Per Jessen, 28. marts 2016, kl. 21:52

SønderjyskE spiller tirsdag den fjerde semifinalekamp i serien mod lokalrivalerne Esbjerg Energy. Vestjyderne har hjemmebane og en føring på 2-1 i kampe, men SønderjyskE har momentum efter 4-1-sejren søndag aften.

– Vi manglede et eller andet i de to første kampe. Om det var på grund af den lange pause ved jeg ikke, men søndag var vi mentalt, hvor vi skal være for at vinde de her kampe i slutspillet. Vi spillede en solid kamp, men det var kun én sejr, og der venter mange kampe endnu, siger målmand Joni Myllykoski.

Den finske keeper blev hyldet af publikum som en helt efter 22 redninger på 23 skud. Han ser frem til tirsdagens kamp, hvor han jagter revanche efter et bittert nederlag samme sted i kamp to. Ved et par af målene i fredagens kamp var den ellers så rolige målmand helt oppe i det røde felt.

– De kører ind i mig ved to af målene. Ved udligningen kort før tid kan jeg se pucken hele vejen, men da jeg skal til at lave en helt rutinemæssig redning med blokhandsken, så kører en Esbjerg-spiller igennem målfeltet og rammer min blokhandske. Det var bittert at vi smed føringen på den måde, og efterfølgende tabte i overtiden, men vi viser god moral og kommer flot igen med en sejr på hjemmebane, forklarer Myllykoski.

Forwarden Scott Campbell mener også, at det rigtige spændingsniveau har manglet lidt – især i den første semifinalekamp – men pilen peger opad.

– Vi har manglet lidt intensitet i vores spil, men det er blevet bedre kamp for kamp. Vi skal spille fysisk og med fokus på defensiven. Det kan lyde som mange ting, men søndagens kamp var opløftende på mange måder, og den præstation skal vi bygge videre på, siger Scott Campbell.

Der er kampstart kl. 20.30 i Esbjerg. Opgøret kan også følges direkte på TV 2 Sport.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus