Søg

Shirt Of Your back: Nu gælder det hjemmebanetrøjen

Per Jessen, 20. november 2019, kl. 22:46

Til kampen fredag 22. november mod Herning Blue Fox afvikler Vojens Ishockey Klub i samarbejde med SønderjyskE igen Shirt Of Your Back. Det bliver den første denne sæson på hjemmebanetrøjerne. For blot 25 kr. kan du købe et lod og blive den heldige vinder af en original spillertrøje.

Det har hele tiden været planen, at der dette efterår skulle afvikles en Shirt of Your back fredag den 22. november og så en til den traditionsrige nytårskamp. Da vi spillede i specialdesignede trøjer sidste weekend i Continental Cup blev der også arrangeret en Shirt Of Your Back til den unikke lejlighed. Heldigvis skal Continental Cup-trøjerne luftes igen til finalestævnet i januar. Nu venter vi spændt på, hvor finalen skal afholdes.

Nu er vi dog tilbage i de vanlige hjemmebanetrøjer igen. På fredag kan du i Shirt Of Your Back købe et lod til blot 25 kr. og blive den heldige vinder af en af dem. Vi trækker en vinder i tredje periode, og vinderen kan straks efter kampen vælge en trøje fra en af spillerne, som personligt overrækker den med en autograf. Der vil maksimalt blive solgt 1000 lodder.

Der er kampstart kl. 19.30, og dørene åbner en time før.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus