Søg

Serien kan udlignes søndag

Jesper Klitgaard, 2. april 2016, kl. 18:58

SønderjyskE og Esbjerg Energy forsætter søndag den tætte semifinaleserie, hvor hver eneste kamp indtil nu har været tæt, og hvor det er små ting som har været afgørende.

SønderjyskE har imorgen mulighed for at udligne Esbjergs føring i serien, men spørger man spillerne, ligger det ikke så meget på sinde, ihvertfald ikke hvis man spørger fighteren Mark Lee;
“Vi tænker ikke så meget på at kunne udligne og hvad der står i serien. Det eneste vi tænker på, er at vinde den næste kamp, de næste tyve minutter, den næste infight. Vi kan ikke bruge til noget at tænke længere frem, end den næste kamp. Når vi ser på de to kampe vi allerede har spillet derovre, så har det været meget tætte kampe, som begge er endt i overtid. Esbjerg har været gode til at lukke ned for os, men vi bliver ved med at kæmpe og vil til stadighed forsøge at finde løsninger, så vi kan vinde kampene” 

Cheftræner Dan Ceman kan se frem til endnu en tæt dyst mod rivalerne, hvor kampen i fredags var mere fight end flydende spil;
“Kamp tre spillede vi nok mere kompakt end vi gjorde igår, men spillerne fightede med hele hjertet. Spillerne gav virkelig alt hvad de havde i sig, så det var rart at se at det gav bonus. Vi skal forsøge at kombinere både vores fight og vores evne til at spille smart ishockey. Kan vi det, og det håb at heldet begynder at gå lidt vores vej, så har vi en god mulighed for at få et godt resultat på deres hjemmebane. Presset er nu klart på Esbjerg, så vi kan spille frit”

Kampen i Esbjerg fløjtes i gang kl 1630 og kan ses på TV2sport


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus