Søg

Semifinalen i hus – for 11. år i træk

Per Jessen, 10. marts 2016, kl. 22:55

SønderjyskE vandt en tæt kamp med 2-0 torsdag aften i Aalborg, og dermed gjorde SønderjyskE rent bord i kvartfinalen mod Aalborg Pirates, som blev besejret i fire kampe. Nu venter semifinalerne – og det for 11. år i træk.

Efter tirsdagens nedsabling i SE Arena, hvor SønderjyskE vandt hele 9-3, var det et tændt Aalborg-hold, som ville have oprejsning. De fik de, men revanche blev det ikke til. Nordjyderne strittede godt imod i aftenens kamp, hvor de havde stor ære af opgøret.

Et powerplay-mål midtvejs i kampen sat ind af Scott Campbell skulle vise sig at blive afgørende. Mark Lee vandt faceoffen, og via Cory Quirk bag målet havnede pucken i slottet hos Campbell, der føjede endnu et af sine mange powerplay-mål til samlingen. Det forblev det eneste mål, indtil Cory Quirk i slutsekunderne opsnappede pucken på midten og sendte den sorte skive i det tomme mål.

– Aalborg har gjort det svært for os hele sæsonen, og det var heller ikke let i aften, hvor de stod godt i defensiven. Vi spillede ikke prangende, men vi fik jobbet gjort færdigt, og det er selvfølgelig dejligt at være klar til semifinalen, siger cheftræner Dan Ceman.

En sejr på 4-0 i kampe kan lyde overlegent, men især de to kampe i Aalborg var meget tætte. Nordjyderne havde dog meget svært ved at få prikket hul på Joni Myllykoski, der endte med en redningsprocent på enorme 96,8 og blot 0,55 mål imod per 60 minutter. Ikke et eneste powerplay-mål scorede Aalborg i serien.

– Stor kredit til Aalborg, som spiller et godt system. Noget som blev afgørende var vores spil i undertal, som ganske enkelt var fremragende, og så hører det også med til historien, at Joni har spillet rigtig godt i målet, siger Ceman.

SønderjyskE starter i semifinalerne med en hjemmekamp fredag den 18. eller tirsdag 22. marts. Går nogen af de andre kvartfinaler i syv kampe, så går starten først den 22. marts, men afgøres alle kvartfinaler senest i den sjette kamp, så starter semifinalerne den 18. marts.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus