Søg

Seks unge Vojens-drenge på SønderjyskE-kontrakt

Jacob Ravn, 4. juni 2020, kl. 9:00

Et stærkt ungdomskuld på seks spillere, der alle har fået ishockeyopdragelsen i Vojens Ishockey Klub, har fået kontrakt i SønderjyskE Ishockey for den kommende sæson.

Der er masser af sønderjysk blod på det hold, som SønderjyskE Ishockey sender på isen i Frøs Arena i den kommende sæson.

Vojens Ishockey Klub har fostret mange gode ishockeyspillere igennem tiden, og også i næste sæson vil der være mange egenudviklede spillere på ligaholdet.

Seks unge Vojens-drenge, der tilsammen har spillet mere end 150 ungdomslandskampe, har skrevet kontrakt med SønderjyskE Ishockey og er dermed klar i den lyseblå trøje, når der skal tages hul på den spændende 2020/21-sæson.

Det drejer sig om 18-årige Mathias Borring Hansen (forward), 18-årige Anders Biel (forward), 18-årige Andreas Holzmann (back), 19-årige Kasper Diedrichsen (back), 19-årige Mikkel Jensen (forward) og 21-årige Jakob Wittendorf (forward).

Borring, Biel, Holzmann og Diedrichsen har spillet alle hockeyårene i Vojens og SønderjyskE, mens Jensen og Wittendorf har været en tur over Odense Bulldogs, inden de igen er kommet hjem til Vojens.

– Fælles for dem alle gælder det, at det er nogle meget talentfulde spillere, og det kan også ses på deres ishockey-cv, hvor de alle står noteret for mindst 20 ungdomslandskampe. Det understreger den gode ishockeyopdragelse, de har fået i Vojens Ishockey Klub, og den udvikling skal de fortsætte med. Det kræver fortsat knaldhårdt arbejde, hvis de skal få et gennembrud i Metal Ligaen og på sigt blive profiler på holdet, men fundamentet er lagt, og nu skal der knokles på i det daglige, så de kan komme til at bidrage endnu mere til vores ligahold, siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

– Det er en del af vores strategi, at vi gerne vil have flere af vores egenudviklede spillere på holdet, og i sidste sæson viste de unge sig også flot frem i både Metal Ligaen og Continental Cup. Nu venter der en ny svær sæson, hvor de også kommer til at stifte bekendtskab med Champions Hockey League, og det skal være med til at give dem yderligere hår på brystet. De er godt på vej, og vi glæder os til at følge deres udvikling i den kommende sæson, siger Klaus Rasmussen.

Anders Biel, Andreas Holzmann, Kasper Diedrichsen, Mikkel Jensen og Jakob Wittendorf har alle fået etårige kontrakter, mens Mathias Borring Hansen har fået en toårig aftale.

Foto: Mathias Borring Hansen (fotocredit Jürgen Schadow)


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus