Søg

Sejr uden drama

Jesper Klitgaard, 12. november 2019, kl. 21:10

Det blev en fortjent sejr til SønderjyskE, da Odense Bulldogs her til aften blev sendt hjem med et nederlag på 2-0. Kampen var som helhed uden den helt store dramatik, hvor et par sene mål i de to første perioder afgjorde affæren.

Odense var godt med fra kampens start, hvor de indledningsvis var ganske tæt på at udnytte et par opspilsfejl hos SønderjyskE. Nikolaj Henriksen tog sig dog godt af de nærgående forsøg, og han kunne se Evan Covley gøre det samme i den anden ende.
SønderjyskE havde nemlig også gode muligheder, her et par gode af slagsen i overtal, men tilskuerne i Frøs Arena måtte helt hen til slutningen af perioden, før de fik noget at juble over. Josh MacDonald fik, med ryggen til målet, sendt Phil Lanes returpuck i nettet.

Det gav en dejlig føring med ind til anden periode, hvor Steffen Frank var tæt på at øge føringen, men pucken dansede på stregen til modsatte stolpe, hvor den blev sendt i spil igen.
Kort efter var Yannick Vedel helt alene igennem, men Nicolaj Henriksen viste igen format og tog pynten af det ellers gode forsøg.
Det kunne nu ikke fjerne indtrykket af, at det var SønderjyskE der var i teten. På trods af, at spillet aldrig kom til at flyde, så var det de lyseblå der havde pucken mest, og dermed også skabte de største muligheder.
Sådan en udnyttede Frederik Bjerrum, da han opfangede en løs puck midt foran mål, og afsluttede konsekvent til en fortjent føring på 2-0.

Den føring kom aldrig rigtig for alvor i fare i de sidste tyve minutter. Dertil var SønderjyskE for meget i kontrol og gæsterne ikke rigtig farlige. Et par sporadiske  forsøg mod Nicolaj Henriksen blev det til, men han var sikkerheden selv gennem hele kampen.
Kampen igennem var der masser af istid til flere af de unge spillere, og de leverede en god indsats med god vilje og indstilling. Flere gange var både Borring-Hansen og Biel tæt på at kunne udbygge føringen, men det blev ikke til flere mål i kampen, der endte med en fortjent sejr til SønderjyskE på 2-0.

Nu er der kun et par dage til at der er ishockey i lange baner, når der fredag, lørdag og søndag er Continental Cup semifinale her i Vojens. Mere om dette følger de nærmeste par dage, men et er sikkert. Vi glæder os allerede!!

Kampen i tal: SønderjyskE – Odense Bulldogs: 2-0 (1-0,1-0,0-0)
17:36  1-0 Josh MacDonald (Lane, Little)
38:07 2-0 Frederik Bjerrum (Frank)

Udvisninger:
SønderjyskE: 3 x 2
Odense Bulldogs: 4 x 2

Tilskuere: 2089 i FRØS Arena i Vojens

Arkivfoto: A.Stollig

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus