Søg

Sejr i sæsonens første lokalopgør

Lars Jensen, 20. august 2019, kl. 22:33

Der var spillerpræsentation og lokalopgør på tirsdagens menu i Frøs Arena og selv om det var en træningskamp, så gik ingen af de anslåede 2000 tilskuere skuffet hjem.

Sæsonens første træningskamp på hjemmebane var imod lokalrivalerne fra Esbjerg Energy og traditionen tro blev det en tæt affære, som hjemmeholdet kunne afgøre til fordel for sig selv kun 34 sekunder før tid.

Første puck blev smidt af en af de danske veteraner der var tilstede, i anledning af at de nye pre-season trøjer skulle præsenteres og den puck blev startskuddet til en tæt og lige første periode, der til tider blev spillet i et ret højt tempo – der blev ikke scoret nogen mål, men de to tidligere holdkammerater Nicolaj Henriksen og Mathias Seldrup, der nu stod i hver sin ende af banen, tog det der kom. Der blev sat nogle hårde hits og det lå i luften at det var et “lokalopgør”. Holden gik dog til periodepause med 0-0 og det var egentligt et ganske fair resultat.

Hjemmeholdet kom bedst ud til anden periode, men gæsterne fra Esbjerg var skøjtestærke og fik sig arbejdet tilbage i kampen. Første scoring kom godt midtvejs, hvor Valdemar Ahlberg kunne sende pucken ind bag Nicolaj Henriksen. resten af perioden var med Esbjerg Energy i téten, der også kunne gå ind til sidste periodepause med en 0-1 føring i ryggen.

Det var dog et tændt hjemmehold der kom flyvende ud til 3. periode og fra start fik lagt pres på Esbjerg og Mathias Seldrup – der var et godt pres på Esbjerg målet, men ind ville pucken ikke. Kort efter fik Jesse Mychan en halv friløber, hvor pucken dog kun snittede ydersiden af stolpen hos Nicolaj Henriksen der fik sig gjort godt bred i SønderjyskE målet. Hjemmeholdet gav dog ikke op og selv om overtalsspillet idag ikke var prangende, så fik Josh MacDonald udlignet i powerplay godt sat op af Anthony Nigro og Christian Silfver med ca.7 min igen. Med små 6 min igen fik Esbjerg’s Niklas Andersen sat et alt for voldsomt hit på hjemmeholdets Phil Lane der også udgik for resten af kampen imens Niklas Andersen måtte tidligt i bad.

Hjemmeholdet kunne ikke udnytte de 5 min overtal, men pressede godt på og med kun 34 sekunder igen sendte Christian Silfver en puck mod mål, som MacGregor Sharp kunne rette af og dermed afgøre kampen til SønderjyskE’s fordel.

Alt i alt en meget lige kamp, hvor der dog er god plads til forbedringer i overtalsspillet, men man kunne også notere sig gode indsatser af bla. Nicolaj Henriksen i målet, samt af MacGregor Sharp, Phil Lane og Anthony Nigro der alle viste lovende takter og det samme må man sige om både Oliver Gatz og Daniel Nielsen, hvor især sidstnævnte imponerede med en ihærdig arbejdsindsats.

SønderjyskE – Esbjerg Energy 2-1 (0-0, 0-1, 2-0)

29:56 0-1 Valdemar Ahlberg (Zach Porchino, Jeppe Vinther)
52:48 1-1 Josh Macdonald (Anthony Nigro, Christian Silfver)
59:26 2-1 Macgregor Sharp (Steffen Frank, Christian Silfver)


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus