Søg

Rungsteds Hardt-hittere på søndagsbesøg

Per Jessen, 3. oktober 2020, kl. 19:05

SønderjyskE tager søndag kl. 15.00 imod Rungsted Seier Capital, der kommer til Vojens med et par prominente navne i spillerbussen.

Mens SønderjyskE denne uge har hentet to sejre og fem ud af seks point mod Odense Bulldogs, så løb Rungsted ind i sæsonens første nederlag med hele 1-5 hjemme mod Aalborg Pirates tirsdag aften. Dermed har Rungsted ligesom SønderjyskE otte point i tabellen efter fire kampe. Et Rungsted-hold, som har fået tilgang af landsholdsspillerne Nichlas Hardt og Patrick Russell. Sidstnævnte er udlejet fra NHL-klubben Edmonton Oilers for at få spilletid.

Inden kampen advarer sportschef Kim Lykkeskov mod det teknisk dygtige Rungsted-hold, som ikke skal have for meget plads. Derfor skal SønderjyskE også begrænse antallet af udvisninger. Vernon Hofferd og Rasmus Toppen bliver kampens hoveddommere.

– Deres teknisk dygtige spillere skal ikke have for meget plads, som de jo netop får, hvis vi skal sidde med en mand i udvisningsboksen. I spillet fem mod fem skal vi sørge for at spille med høj fart og minimere deres plads og tid med pucken. Så har vi en god mulighed for at udbygge sejrsstimen, siger Lykkeskov.

Du kan læse kampprogrammet til opgøret online: KLIK HER


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus