Søg

Raketten Gibson er skydeklar

Per Jessen, 4. januar 2017, kl. 15:37

Greg Gibson er klar til at debutere for SønderjyskE. Papirerne på den canadiske center er på plads, og han glæder sig til lokalbraget mod Esbjerg Energy fredag aften.

– Jeg ser virkelig frem til fredagens kamp. Jeg så opgøret sidste uge mod Rungsted, og som mange andre steder i Europa er der jo en fantastisk atmosfære her på hjemmebanen. Jeg har fået en masse dygtige medspillere og er kommet på et hold, der har masser af fart. Det passer godt til min spillestil, siger Gibson.

Det hurtige skøjteløb har givet den 178 cm høje Gibson tilnavnet ”raketten”.

– Mit skøjteløb kan jeg forhåbentlig udnytte . Banerne her i Europa er lidt større end i Nordamerika, og det burde være en fordel for mig. Jeg vil gøre alt for at tilføre holdet masser af energi og bidrage med mål. Med min fart kan jeg forhåbentlig lave nogle ”plays” og give de andre mere plads, siger han.

Gibson skiftede i sommer til tysk ishockey. Der nåede han at spille for Starbulls Rosenheim og Bietigheim Steelers inden skiftet til SønderjyskE, hvor målsætningen allerede er på plads.

– Jeg er her for at gøre en forskel og hjælpe SønderjyskE med at vinde mesterskabet, siger canadieren, der senere på måneden fejrer sin 26. fødselsdag.

Cheftræner Dan Ceman får med Gibson flere kort på hånden, da han også kan spille wing. Formentlig kommer der også et par spillere tilbage efter endt sygdom og skader. Joni Myllykoski har trænet med de sidste par dage for fuld kraft, og han er dermed også i spil til fredagens kamp. Kasper Krog lander i øvrigt fredag morgen på dansk jord efter et flot U20-VM. Søndag kl. 15.00 gælder det hjemmekampen mod Gentofte, hvor Kristian Jensen vender tilbage efter karantænen er overstået. Opgøret mod Esbjerg har kampstart fredag kl. 19.30.


Foto: Per Jessen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus