Søg

Rævehulen danner rammen om topbrag

Jesper Klitgaard, 30. januar 2020, kl. 18:57

SønderjyskE fik ikke de ønskede point ud af kampen mod Frederikshavn i tirsdags, da de efter forlænget spilletid og straffeslag måtte se gæsterne tage det ene ekstra point. Det efter en kamp, hvor SønderjyskE fik den ønskede start, men måtte se høgene overtage intensiteten og til sidst den samlede sejr.

Det kan der laves om på allerede fredag, for der står der endnu et tophold i den modsatte ende af isen. Denne gang er det indehaverne af andenpladsen i metalligaen, Herning Blue Fox, som agerer værter, og midtjyderne fik, som SønderjyskE, ikke den bedste optakt til fredagens topopgør, da de måtte gå fra isen i Herlev skøjtehal som tabere.
Det var dog første gang i hele 10 kampe at Benjamin Cooper’s tropper måtte lide den tort, så det er et mandskab med masser af vildskab og tro på egne evner, som SønderjyskE skal krydse stave med, og derfor har der været masser af intensitet i træningerne hos de lyseblå de seneste dage.

Internt i truppen har fokus været på hvad der skal laves om på i forhold til tirsdagens opgør, og hvad der kræves for at komme tilbage på vindersporet igen:
– Vi skal op på hesten igen. Der er blevet set video og snakket om, hvor vi kan lave nogle ændringer i vores spil. Vi ved at Herning er godt kørende, og at det er en super vigtig kamp for begge hold, så der skal nok komme masser af intensitet, lyder det fra Martin Eskildsen.

Han og de andre gutter fra SønderjyskE er klar til kamp klokken 19:30 i Kvik Hockey Arena, og de håber selvfølgelig at rigtig mange fra Sønderjylland vil tage turen til det midtjyske. Vi følger selvfølgelig op på kampen umiddelbart efter opgøret.

Foto: Svend Erik Boysen, sebfoto.dk


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus