Søg

Powerplay udgjorde forskellen

Jesper Klitgaard, 1. marts 2020, kl. 17:16

SønderjyskE fik ikke lukket kampen ved 2-0 og måtte se Aalborg være mere end effektive ved de overtal de blev tildelt. Derfor blev det gæsterne som tog sejren i Mads Lunds kamp nummer 800 og de mange gæster inviteret til hockeyfest af R-Connect fik ikke helt det ønskede resultat

Godt bakket op af de mange larmende supportere, var det SønderjyskE som kom godt ud over isen fra første fløjt. Gode muligheder blev det til, og flere gange var styringer fra afslutninger udefra tæt på at give eftermiddagens første mål.

Det skulle dog komme, og det blev til hele to mål inden for ganske få minutter, da først Josh MacDonald konverterede Daniel Madsens fine pasning, og ligeså blev Mike Little’s fornemme aflevering sendt i nettet af Daniel Nielsen.
Lige nøjagtig den start SønderjyskE havde drømt om, og selvom Aalborg bestemt også kom til deres chancer, så var det de, i dagens anledning, lysegrå klædte spillere, som dominerede billedet i de første tyve minutter.

Tre minutter minutter inde i anden periode var det hele det dog nulstillet. Gæsterne var kyniske og effektive, da de af kampens dommere fik tildelt et par overtalssituationer. Dem udnyttede de ved at score to næsten identiske mål, og dermed var alt helt lige igen.

Spillet var da også helt lige imellem de to mandskaber minutterne efter, hvor holdende skiftedes til at skabe gode muligheder i hver sin ende.
Det blev dog gæsterne, der igen viste skarphed. Dagens dommerpar, som på dette tidspunkt i kampen nok ikke skulle forvente ret mange julekort fra Vojens og omegn, havde igen sendt piraterne i overtal, og Oliver Hinse smækkede et projektil i korteste hjørne til føring på 3-2 til gæsterne.

Det var naturligt nok ikke voldsomt interesserede i at komme ud alt for offensivt til sidste periode, men forsøgte at skabe en tidlig afgørelse via hurtige omstillinger.
SønderjyskE var dog ganske tæt på at udligne i overtal, da MacGregor Sharp løftede pucken forbi Georg Sørensen, men sort uheld gjorde at pucken tog overliggeren og lige nøjagtig ikke sprang i mål, men hoppede den forkerte vej i spil igen.
SønderjyskE forsøgte til sidst at trække målmand Patrick Galbraith,

Kampen i tal: SønderjyskE – Aalborg Pirates 2-3 (2-0,0-3,0-0)
06:38  1-0  Josh MacDonald (Madsen)
08:36  2-0  Daniel Nielsen (Little)
21:09  2-1  Pierre-Oliver Morin (Spelling, Lefevbre) PP1
21:45  2-2  Julian Jakobsen (Lefevbre, M. Højbjerg) PP2
34:18  2-3  Oliver Hinse (Krogsgaard, Kabanov) PP1

Udvisninger:
SønderjyskE: 7 x 2
Aalborg Pirates: 4 x 2

Skud: 27-30

Tilskuere: 4513 i Frøs Arena

Foto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus