Søg

Point igen – Og nu er det finaletid

Jesper Klitgaard, 7. januar 2020, kl. 21:50

Der var sæsondebut for Jesper Nielsen i målet, og flere point til Justin Maylin, da SønderjyskE her til aften dystede mod Rødovre Mighty Bulls. Hjemmeholdet tog dog det ene ekstrapoint ved at vinde straffeslagskonkurrencen.

Der var inden kampen talt om, at det var vigtigt at komme godt ud af bussen, og det var et SønderjyskE-mandskab, som startede kampen i den offensive rolle. Flere gode angreb pressede hjemmeholdet i bund, men dog uden at kunne få hul på Matt O’Connor i hjemmeholdets mål.

I den modsatte ende tog Jesper Nielsen ligeledes godt fra, og viste stor sikkerhed i flere aktioner. Det var heller ikke på hans kappe, at hjemmeholdet kunne score kampens første mål et par minutter inde i anden periode.
Den sad hjemmeholdet på, som i flere omgange pressede SønderjyskE tilbage i egen zone, hvor billedet havde været det modsatte i de første tyve minutter. Billedet var generelt rodet kampen igennem, hvor det aldrig blev helt poleret ishockey de knap 700 tilskuere fik at se. Dertil var spillet for nervebetonet, og SønderjyskE havde til aftenens kamp rokeret lidt rundt i kæderne grundet lidt mandefald i spillertruppen.

Det gav en del spilletid til de resterende, hvor Mario Simioni gjorde brug af stort set hele bænken, og hvor en spiller som MacGregor Sharp gik forrest.
Det var dog ikke ham, men Justin Maylan, som fik udlignet hjemmeholdets føring og et par minutter senere kunne Daniel Nielsen sende SønderjyskE i front.

Den føring holdt indtil ni minutter før tid, da Steffen Klarskov-Nielsen kunne udnytte et overtal til en udligning, hvilket også blev resultatet efter den ordinære spilletid. Det lykkedes heller ikke nogen af holdende at score i den forlængede spilletid, og kampen skulle derfor afgøres i straffeslag.
Her lykkedes det for Josh MacDonald at score, men da hjemmeholdet havde succes med to af deres forsøg, så var det Rødovre der kunne tage det ene ekstra point.

Nu gælder det om at få så mange spillere klar til weekenden, for nu er det finaletid – Glæder vi os? Det tror vi nok da 🙂

Kampen i tal: Rødovre Mighty Bulls – SønderjyskE: 3-2 efter straffeslag  (0-0,1-1,1-1)
26:50  1-0  Marko Virtala (T.Virtala, Nielsen)
35:15  1-1  Justin Maylan (Hansen, Mäkinen)
37:44  1-2 Daniel Nielsen (Maylan, Eskildsen)
51:09  2-2  Steffen Klarskov-Nielsen (Olsen )pp1
65:00  3-2 Nick Crawford

Udvisninger:
Rødovre Mighty Bulls: 2 x 2
SønderjyskE:  3 x 2

Tilskuere: 677 i Rødovre Centrum Arena

Arkivfoto: Svend-Erik Boysen, sebfoto.dk


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus