Personlige fejl kostede dyrt i Frederikshavn

Et stort spilovertag i 1. periode blev ikke udnyttet på en aften, hvor SønderjyskE blev sendt hjem fra Frederikshavn med en øretæve på hele 6-1.

Selv om stillingen sagde 1-0 til hjemmeholdet efter de første 20 minutters hockey, så var det udeholdet der havde haft et overtag af både puckbesiddelse og skud på mål, men som alle ved, så straffes det ofte når man ikke kender sin besøgelsestid og det blev det i den grad også her til aften.

Hvis et ord skal gå igen fra denne kamp, så må det være personlige fejl.

Frederikshavn’s 4 første mål skyldes alle personlige fejl af SønderjyskE spillere, imens de sidste 2 blev scoret på powerplay. Men det var ikke kun de personlige fejl der gjorde udslaget. De sidste 40 minutters hockey hang ikke sammen. Der manglede intensitet. Der blev ikke tacklet ud og Frederikshavn fik alt for meget plads især i vores egen zone.

Martin Eskildsen stod for den enlige SønderjyskE scoring, da han kun 13 sekunder efter Frederikshavns 2-0 mål, stod tæt inde foran mål og rettede et skud fra William Boysen af. Det bragte spænding tilbage i kampen, men det var desværre en stakkels frist.

Efter kampen var cheftræner Mario Simioni heller ikke tilfreds med dagens indsats.

– Vi spiller en rigtig god 1. periode, men så var det også slut. Uanset hvor jeg har været træner, så har et af kravene været, at vi skal være det hårdest arbejdende hold og det var vi på ingen måder i de sidste 40 minutter. Hvis det er vores kondition det er galt med, så er fejlen min. Det kan der rettes op på.

På fredag kommer Herning Blue Fox på besøg i Frøs Arena og der skal der en helt anden indsats og effektivitet til, om midtjyderne skal besejres.

Frederikshavn White Hawks – SønderjyskE 6-1 (1-0, 1-1, 4-0)
10:15 1-0 Radim Piorutek (Larsen, Jensen)
21:40 2-0 Sebastian Brinkman (Krag, Andersen)
21:53 2-1 Martin Eskildsen (Boysen, Eller)
43:50 3-1 Mads Larsen (Søndergaard, Bertelsen)
44:29 4-1 Sebastian Brinkman Krag, Andersen)
52:50 5-1 Mads Larsen (Jensen)
58:18 6-1 Lucas Andersen (Krag, Hope)