Overtidssejr i Esbjerg samt en lovende debut af Bejmo

Selv om SønderjyskE spillede en god kamp, så skulle der overtid til inden at sejren var i hus , på en aften hvor vores seneste importspiller Emil Bejmo, fik en yderst lovende debut.

Det var udeholdet der kom bedste fra start. Cam Brown vandt det første faceoff og det blev egentligt kendetegnende for de første 20 minutter, nemlig at SønderjyskE var først på det meste.
Kort inden kampstart var de sidste papirer på Emil Bejmo på plads og han viste også fra sit første skift at hænderne var skruet rigtigt på. Han viste flere gange godt overblik og god teknik med både hænder og skøjter.
Det var dog Esbjerg der kom først på måltavlen da ingen nåede over til Corcoran der fik udplaceret Nikolaj Henriksen i SønderjyskE målet til 1-0. Heldigvis kunne Anders Biel bringe balance i regnskabet da han havde sidste stav på pucken efter noget klumpspil inden foran Thomas Lillie i Esbjerg målet netop som Esbjerg blev fuldtallige.
SønderjyskE havde et godt tag på Esbjerg perioden igennem og hjemmeholdet skulle sende en venlig tanke til Thomas Lillie da der kun stod 1-1 ved pausen.

Anden periode var målløs, men det betyder på ingen måder at den var kedelig. Der var chancer i begge ender af banen og som Steffen Frank sagde efter kampen, så var der det ene øjeblik pres i den ene ende af banen for øjeblikket efter at være pres på i den anden ende af banen.
Største chance i perioden, var da den senere matchvinder Cam Brown ikke fik ram på en hoppende puck i en situation, hvor Thomas Lillie var helt væk. Alt i alt var det dog en meget lige periode.

3. periode blev en åben slagudveksling. Det bølgede fra den ene ende til den anden og bedst som SønderjyskE havde bidt sig fast i Esbjerg zonen, slap Esbjergs bedste spiller Brady Shaw afsted på en contra som han stensikkert udnyttede til at bringe hjemmeholdet foran for anden gang  i kampen. Der skulle dog kun gå knapt 2 min. inden at Kasper Diedrichsen sendte et skud på mål som Steffen Frank flot fik rettet af, så den røg i mål uden chance for Thomas Lillie. 2-2 blev også resultatet efter ordinær tid.

Overtiden gik igang og her startede SønderjyskE med Mike Little, Cam Brown og William Boysen på banen.
Brady Shaw vandt faceoff og fik pucken sparket over til Felix Scheel der kørte på mål. Esbjerg kom dog ikke frem til nogen stor chancen og William Boysen erobrerede pucken, men en hurtig opbremsning på midten narrede hans direkte modstander og koldblodigt sendte William Boysen videre til Cam Brown, der satte fart på midt på banen og køligt afdriblede Thomas Lillie i Esbjerg målet.

Dermed vandt SønderjyskE for anden gang i indeværende sæson over Esbjerg Energy. Sæsonens sjette og sidste grundspilsopgør, de to klubber i mellem, er i morgen(Onsdag) i Frøs Arena.

Hos SønderjyskE bemærkede man naturligvis Emil Bejmo der fik debut og 2 assister, en Mathias Borring der sprudlede i kæden med Boysen og Brown, en hårdarbejdende Yannick Vedel. Rasmus Lyø og Daniel Galbraith leverede “naturligvis” begge stabile indsatser i defensiven, men det var svært at hive enkelte spillere ud, for det var en god indsats over hele linjen.

Nu kigger vi frem mod onsdagens kamp der spilles kl 19.30.

Esbjerg Energy – SønderjyskE 2-3 (1-1, 0-0, 1-1, 0-1)
10:14 1-0 Charles Corcoran (Shaw, Scheel)
13:06 1-1 Anders Biel (Borring, Bejmo)
49:54 2-1 Brady Shaw (Hjulmand, Corcoran)
51:43 2-2 Steffen Frank (Diedrichsen, Bejmo)
60:17 2-3 Cam Brown (Boysen, Little)