Overtidsdrama gav ny SønderjyskE-sejr

Cam Brown blev matchvinder 12 minutter inde i overtiden, da SønderjyskE vendte 0-2 til en 4-3-sejr hos Herning Blue Fox. Dermed fører SønderjyskE 2-0 i kvartfinalen.

Hvor det var SønderjyskE som dominerede fra start i fredagens første kvartfinale, så var det Herning, som havde teten i første periode. De sort-blå SønderjyskE-spillere havde ellers et par muligheder i starten af kampen, men Herning tog langsomt over. Efter ni minutter scorede værterne i powerplay på en styring tæt foran en chanceløs Patrick Galbraith i målet. Da værterne kom på tavlen igen i starten af anden periode så det for svært ud for SønderjyskE.

Fem minutter inde i periode leverede Galbraith en klasseredning med det yderste af skøjterne. Og det banede vejen for et vildt comeback lidt senere. På to minutter og 15 sekunder gik SønderjyskE fra 0-2 til 3-2. Victor Rollin Carlsson reducerede fra en spids vinkel, mens William Boysen stod for udligningen. Boysen havde allerede ramt stolpen med et drøn i første periode, men denne gang sad pucken akkurat på den rigtige side af overliggeren.

Martin Eskildsen stod for 3-2-målet, da han ligesom i fredags smækkede pucken op i målhørnet, og så var kampen vendt helt på hovedet. Herning lagde sig dog ikke ned, og det blev 3-3 inden anden pause. Tredje periode blev en stillingskrig med et fåtal af målchancer. William Boysen var tættest på, da han for anden gang i kampen ramte stolpen. Dermed var der dømt overtid, og her Herning et par store chancer, men Patrick Galbraith lukkede af. Dermed kunne Cam Brown blive matchvinder med den forløsende scoring til 4.3. Godt overblik af Mike Little, serverede pucken og vanen tro lyser op, når kampene spidser til.

Allerede tirsdag kl. 17.50 gælder det kamp tre, og her kan SønderjyskE hjemme i Frøs Arena med en sejr sikre sig matchbolde i serien.

SønderjyskE – Herning 3-4 OT (1-0, 2-3, 1-0, 0-1)
08.56 1-0 Morten Poulsen (Brace, Dupont)
21.06 2-0 Kristian Jensen (M.Poulsen)
27.28 2-1 Victor Rollin Carlsson (Little, Lyø)
28.22 2-2 William Boysen ( D.Hansen, Frank)
29.43 2-3 Martin Eskildsen
33.12 3-3 Morten Poulsen (Jensen)
71.51 3-4 Cam Brown (Little)