Søg

OT-sejr efter kaoskamp

Per Jessen, 23. februar 2016, kl. 22:26

SønderjyskE sikrede sig tirsdag aften som minimum andenpladsen i grundspillet efter en 3-2-overtidssejr mod gæsterne fra Rødovre Mighty Bulls. Et stort slagsmål og seks badebilletter satte sit præg på opgøret.

I anden periode fik SønderjyskE vendt 0-1 til 2-1, men netop som der var ved at komme godt gang i hjemmeholdets spillere og tilskuere, så opstod der et stort slagmsål. Rødovres Mads Carlsen tacklede Thomas Spelling i ryggen, så han røg med hovedet først ind i banden. Det udløste et gigantisk slagsmål, som endte med badebilletter til Cory Quirk, Michael Eskesen og Tyler Gotto samt tre Rødovre-spillere.

Heldigvis slap Spelling billigt fra sammenstødet med banden, men han mistede altså tre kædekammerater fra førstekæden i samme sekvens.

– Det blev en lidt kaotisk kamp, hvor kæderne skulle laves en del om efter vi fik tre nøglespillere i bad. En lidt mærkelig kamp, hvor vi heldigvis tager de to point, siger Spelling.

Voldsomme tacklinger var ikke det eneste, tilskuerne blev vidne til. Kampen gav en lille forsmag på slutspillet. I al fald valgte dommerne en linje, som tillod nærmest alt i nærkampene, hvor holding og voldsomme slashinger var på dagsordenen ud det gav henstillinger fra dommerne. Det gik heldigvis begge veje.

Kampen startede livligt med målchancer i begge ender. Rødovre kom foran efter fem minutter under en afventende udvisning. Joni Myllykoski lavede i første omgang en god redning, men Rødovre holdt presset i zonen og fik scoret.

Et par minutter inde i anden periode fik SønderjyskE det første powerplay, og der gik ikke mange sekunder, inden pucken lå i nettet. Quirk tog sagen i egen hånd og hamrede pucken op i nærmeste målhjørne.

Med målet kom der også liv på tilskuerrækkerne, og den gode stemning bredte sig også til isen, hvor SønderjyskE fik scoret til 2-1. Mark Lee lavede en flot styring på en høj puck. Hoveddommer Jan Bigum godkendte straks målet, og så hjalp Rødovres protester for høj stav ikke meget.

I tredje periode fik Rødovre udlignet efter en god solopræstation i powerplay, selvom SønderjyskE pressede på til sidst i tredje periode, så holdt Rødovre stand, og så måtte de to hold ud i overtid. Her blev Spelling matchvinder efter Scott Campbell fremtvang et powerplay.

– En Rødovre-spiller knækkede staven, og jeg prøvede i første omgang at lave en skudfinte, men han blev stående. Jeg kørte så på tværs og ud på højresiden, hvor målmanden så får sit udsyn dækket, og så skyder jeg bare mod målhjørnet, forklarer Spelling.

Fredag venter der en udekamp i Odense, og mandag slutter grundspillet med en udekamp i Esbjerg. Efterfølgende findes kvartfinalemodstanderen ved valg, og her har SønderjyskE som minimum andetvalget. Slutspillet starter fredag den 4. marts med en hjemmekamp.

SønderjyskE -Rødovre 3-2 (0-1, 2-0, 0-1, 1-0)
05:00 0-1 Jere Pulli (Karvinen, Bruggisser)
22:48 1-1 Cory Quirk (Gotto, Spelling) PP
29:27 2-1 Mark Lee (Overmark)
45:36 2-2 Matthias Asperup (Bergholt, Chistyakov) PP
64:21 3-2 Thomas Spelling (Campbell, Lee)
Game misc.: Cory Quirk, Tyler Gotto og Michael Eskesen, SE og Mads Carlsen, Nicklas Carlsen og Mark Mieritz, RMB
Udv.: SE 3×2, RMB 3×2 + 1×10 (Mads Carlsen)
Skud: 35-23
Tilskuere: 2507


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus