Søg

Optakt til Continental Cup-weekenden

Per Jessen, 14. november 2019, kl. 12:39

En spændende og tætpakket weekend står for døren. SønderjyskE er værter for semifinalestævnet i Continental Cup. Modstanderne er ungarske Ferencvaros, franske Amiens Gothiques og engelske Nottingham Panthers. De to bedste klubber indløser billet til finalestævnet i januar.

Har du sæsonkort, så har du adgang til weekendens kampe. Partoutkort til alle seks kampe kan købes for blot 200 kr. (ståplads voksne) og 125 kr (ståplads 7-17 år). Se alle priser her:
https://billetto.dk/users/sonderjyske-ishockey

Vi ser frem til at tage imod en masse udenlandske gæster, og forhåbentlig kommer der godt med liver på lægterne. Fredag afvikles Shirt Of Your Back, og du kan købe et lod til blot 25 kr. og få muligheden for at vælge en af SønderjyskE-spillernes gameworn-trøjer efter aftenens kamp. Trøjerne er specialfremstillet til weekendens kampe. Forhåbentlig bliver der brug for dem igen i januar, når finalestævnet afvikles. Den anden semifinalegruppe spilles i Polen, hvor værterne Cracovia Krakow får besøg af østeuropæerne Neman Grodno (BLR), HC Donbass (UKR) og Beibarys Atyrau (KAZ). Finalestævnet afvikles hos et af de fire finalehold i dagene 10.-12. januar.

Modstanderne
SønderjyskE lægger ud med en kamp mod ungarske Ferencvaros, som har kvalificeret sig via en gruppesejr i anden runde, som blev afviklet i Italen. På holdet er et par gamle SønderjyksE-guldhelte med finsk pas. Den store back Anssi Rantanen fylder godt i det ungarske forsvar, mens Joni Myllykoski er tilknyttet klubben som målmandstræner. Cheftræner Fodor Szabolcs er assistent på det ungarske landshold, hvor den store Ferencvaros-topscorer Gergö Nagy også er en af profilerne.

Lørdag er franske Amiens Gothiques på menuen for SønderjyskE, der spiller alle aftenkampe. Amiens har en giftig førstekæde, som scorer næsten halvdelen af deres mål. Der skal derfor holdes øje med center Philippe Halley og wingerne Jeremie Romand og Tommy Giroux. I målet har den franske landsholdsmålmand Henri-Corentin Buysse masser af erfaring.

Engelske Nottingham Panthers er modstander søndag aften. De to klubber mødte også hinanden i Continental Cup i franske Rouen i 2006, hvor SønderjyskE vandt 4-2. Siden dengang er der kommet mange flere penge i den britiske liga, og det britiske landshold er også gået frem og er nu en del af A-gruppen. Nottinghams styrke kan også ses på de seneste års internationale resultater. I 2017 vandt klubben Continental Cup og den følgende sæson klarede klubben sig videre fra det stærke gruppespil i Champions Hockey League. Englænderne kommer med tre stærke kæder, og navne som Jake Hansen (tidligere Rungsted) og William Quist (tidligere Herlev) borger for kvalitet. Topscorer er holdets nye kaptajn, Sam Herr, der har en række AHL-sæsoner i bagagen.

Fredag den 15. november 2019
Kl. 16.00 Nottingham Panthers – Amiens Gothiques
Kl. 19.30 Sønderjyske – Ferencvarosi TC
* Dørene åbner kl. 15.00

Lørdag den 16. november 2019
Kl. 16.00 Nottingham Panthers – Ferencvarosi TC
Kl. 19.30 SønderjyskE – Amiens Gothiques
* Dørene åbner kl. 14.00

Søndag den 17. november 2019
Kl. 15.00 Amiens Gothiques – Ferencvarosi TC
Kl. 18.30 SønderjyskE – Nottingham Panthers
* Dørene åbner kl. 14.00


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus