Søg

Onsdag aften venter der en ny topkamp

Per Jessen, 1. oktober 2019, kl. 11:23

Det er stadigvæk tidligt på sæsonen, men vi kan ikke løbe fra det. Onsdag aften venter der en ny topkamp i Frøs Arena, når SønderjyskE tager imod Frederikshawn White Hawks med kampstart kl. 19.00.

Onsdagens dyst bliver et opgør mellem to hold, der begge har 12 point på anden- og tredjepladsen i Metal Ligaen. Det er dog som ventet uhyre tæt, og ned til mesterholdet Rungsted på sidstepladsen er der blot fem point.

– Frederikshavn er et godt ishockeyhold, og de har en bred trup med gode imports og gode danske spillere. Det er et hold, som vi altid spiller tætte kampe mod, og det ligner igen en tæt kamp, siger Kim Lykkeskov.

Frederikshavn fik i søndagens udekamp i Herning gang i målscoringen. Hele 6-4 vandt vendelboerne, der blot har spillet to udekampe og vundet dem begge. Det er de danske spillere, som hos Frederikshavn hidtil har markeret sig stærkest i kamprapporterne. Christopher Frederiksen står noteret for seks point, mens Nikolaj Krag-Christensen har lavet fem point. Store forventninger er der til forwarden Dane Fox, og så er den stærke russer Aleksandr Bumagin igen kommet på kontrakt. De to er kommet lidt langsomt ud af starthullerne, men Bumagin fik gang i pointkontoen med tre assister i Herning. I målet er dygtige Tadeas Galansky som altid en nøglespiller.

Vernon Hofferd og Liam Sewell er sat på som hoveddommere til kampen, som altså starter kl. 19.00. Dørene åbner 18.00.

Køb din billet her:
https://billetto.dk/e/sonderjyske-frederikshavn-white-hawks-grundspil-billetter-373488


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus