Søg

Online-auktion på Knæk Cancer-trøjer

Per Jessen, 18. oktober 2020, kl. 12:00

SønderjyskE vandt fredag aften 3-0 i Knæk Cancer-kampen mod Herlev Eagles. Spillernes trøjer fra kampen er kommet på auktion på støtsønderjyske.dk. Hammerslaget fra trøjerne går ubeskåret til Knæk Cancer.

Vigtigt: Betaling senest torsdag 22.10.2020 kl. 15.00. Betaling kan ske online med MobilePay. Eller med betalingskort og kontanter ved afhentning af trøjen, som også kan sendes for 80,00 kr. Virksomheder kan få tilsendt faktura. Er der spørgsmål så kontakt venligst: pj@soenderjyske.dk

Mindstebud er 500 kr., og der skal minimum bydes 100 kr. over det aktuelle bud. Kan du ikke sidde klar ved tasterne, så er der mulighed for at lave et “maksimumbud”, hvor systemet automatisk byder for dig indtil dit maksimum. Bliver der budt inden for de sidste tre minutter af auktionen, så forlænges auktionen med fem minutter, indtil der er en vinder.

Der skal inde på www.støtsønderjyske.dk oprettes en bruger (mail eller Facebook-login) for at kunne byde. Alle bud bliver anonymiseret, så andre brugere kun kan se et par bogstaver på den bydende person. Gå direkte til auktioner: Klik her.

Ønsker du i stedet at donere et beløb til indsamlingen, så se mere her:
https://knaek.cancer.dk/profil/metal-ligaen-sønderjyske


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus