Søg

Oliver Gatz skal fortsætte den gode udvikling i SønderjyskE Ishockey

Jacob Ravn, 8. juli 2020, kl. 12:00

21-årige Oliver Gatz Nielsen har fået karrieren på ret køl i SønderjyskE Ishockey, og den gode udvikling skal fortsætte i Vojens i de næste to sæsoner.

Det har vist sig at være en rigtig god beslutning, da Oliver Gatz Nielsen for et år siden tog til SønderjyskE Ishockey for at få en ny begyndelse.

Den tidligere ungdomslandsholdsspiller havde brug for en genstart af karrieren, efter skader havde holdt ham ude af spillet længe, og det projekt er startet meget lovende i Vojens.

Både Gatz og SønderjyskE har været så tilfredse med udviklingen det første år, at parterne er blevet enige om en toårig forlængelse, så den 21-årige back nu er på kontrakt frem til sommeren 2022.

– Gatz kom ned til os for at starte på en frisk, og vi kan se, at han virkelig trives i vores miljø. I starten handlede det om at få ham bygget godt op rent fysisk, og det er vi lykkedes godt med. Det er en spiller, som vi fortsat ser store udviklingsmuligheder i, og vi tror, at vi kan få endnu mere gavn af ham i den kommende sæson. Nu venter den hårde sommertræning, og så glæder vi os til at bygge endnu mere på ham spillemæssigt, når vi går på is igen i Frøs Arena efter sommerferien, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Oliver Gatz Nielsen blev noteret for 47 kampe i den forgangne sæson, og backen bidrog med både mål og assist på vej mod Continental Cup-trofæet.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus