Søg

Nyt OT-drama: 1 point i Gentofte

Jesper Klitgaard, 20. oktober 2017, kl. 22:29

SønderjyskE fik et enkelt point med hjem fra den svære udekamp hos Gentofte Stars, der efter forlænget spilletid og straffeslag vandt 4-3. Det var tredje kamp itræk, at SønderjyskE måtte igennem en straffeslagsafgørelse.

Første periode var præget af en del udvisninger til begge mandskaber. SønderjyskE havde også en del overtalssituationer i tirsdagens kamp uden at kunne udnytte dem, men det forholdt sig svært anderledes i de første tyve minutter af aftenens kamp. To gange måtte Teemu Seppänen nemlig hente pucken ud af eget net efter godt overtalsspil af gæsterne, hvor først Tyler Fiddler i fem mod tre og kort efter Mads Lund agerede skarprettere. De mange udvisninger gav en del uro og gav ikke det mest sammenhængende spil, men til gengæld en intens affære for de næsten 400 tilskuere, hvoraf de omkring 50 var de gæstende sønderjyder. Et ganske enkelt imponerende antal som gav god støtte til holdet kampen igennem.

Gentofte kom en anelse bedre ud til anden periode og fik efter et par minutters spil reduceret, da en løs puck efter lidt klumpspil for SønderjyskE’s mål blev spillet på tværs af Joonas Riekkinen til Rasmys Lyø til reducering 1-2. SønderjyskE tog herefter teten og var i flere omgange ganske tæt på, og hjemmeholdet havde i perioder svært ved at få pucken ud af egen zone. Der var flere gode muligheder, men det blev hjemmeholdet som kunne udnytte endnu en udvisning til at udligne, da Emil Møller Rasmussen var først over en retur og fik pucken skubbet forbi Joni Myllykoski i det sønderjyske mål til 2-2 godt halvvejs i kampen. Resten af perioden var en ganske jævnbyrdig affære, hvor Martin Eskildsen stod for den største chance, da han afsluttede en god omstilling, men måtte se sit forsøg reddet af den finske sprællemand i nordkøbenhavnernes mål.

SønderjyskE overtog fra starten af tredje periode lidt mere af spillet og pressede værterne godt tilbage på egen banehalvdel, dog uden at kunne få spillet sig frem til de helt store åben chancer. Det så lidt sort ud, da Gentofte udnyttede endnu et powerplay til at tage føringen for første gang denne aften. Heldigvis slog SønderjyskE straks tilbage, da Daniel Kønig Hansen blot 15 sekunder senere kunne udligne til 3-3, hvor han udnyttede lidt forvirring foran Gentoftes mål.

Intensiteten steg både uden for isen, hvor de sønderjyske supportere kampen igennem præsterede en flot lydkulisse, men også inde på banen, hvor bølgerne til tider gik højt. SønderjyskE havde en god mulighed til allersidst i kampen, da holdet kom i overtal. Det kom der desværre ikke noget ud af, og derfor måtte SønderjyskE for tredie kamp i streg ud i overtid.

Denne blev ganske intens og dramatisk med gode chancer til begge mandskaber. Joni Myllykoski blev den store mod Marko Virtala, da denne slap igennem alene, Steffen Frank og Kevin Henderson havde også gode muligheder, men det lykkedes ikke for noget af mandskaberne at score, og derfor måtte kampen ud i straffeslag. Her faldt der først en scoring efter fire forsøg til hvert hold. Tilbagevendte Greg Gibson forsøgte sig to gange, mens Thomas Spelling og Kevin Henderson også misbrugte. I stedet blev Gentoftes Marko Virtala matchvinder. Dermed ét point til SønderjyskE, som på tirsdag jagter flere vigtige point, når Esbjerg Energy kommer på besøg til sæsonens første lokalopgør i SE Arena, Vojens.

Gentofte Stars – SønderjyskE 4-3 (0-2, 2-0, 1-1, 1-0 )
15:21 0-1 Tyler Fiddler (Nielsen, Frank) PP
15:52 0-2 Mads O. Lund (Spelling, Nielsen) PP
23:21 1-2 Rasmus Lyø (Riekkinen, Terminesi)
32:13 2-2 Emil Rasmussen (Terminesi, Zorko)
50:28 3-2 Ville Järveläinen (Riekkinen, M.Virtala) PP
50:43 3-3 Daniel K. Hansen (Brobak)
65:00 4-3 Marko Virtala STR
Udv.: GS 6×2, SE 5×2
Skud: 35-36
Tilskuere: 391

Arkivfoto: A.Stollig

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus