Søg

Et nyt brag står for døren

Jesper Klitgaard, 17. november 2016, kl. 12:29

Fredag aften danner SE-Arena rammen om, hvad der formentlig bliver en god og intens ishockeykamp, når de evige rivaler i toppen af dansk ishockey, SønderjyskE og Frederikhavn Whitehawks, tørner sammen.

De to hold har mødtes en gang tidligere i sæsonen, hvor høgene fra nord hev en smal 2-1 sejr hjem. Derfor er det hjemmeholdet som har revanche til gode, når pucken kl 19.30 smides af enten Thomas  Buchardt Andersen eller Rasmus Toppel, som er aftenens to hoveddommere.

SønderjyskE er inde i en god stime i øjeblikket og denne vil holdet gerne have fortsætter. Det kræver dog en stenhård og disciplineret indsats, idet gæsterne altid byder på hård modstand. Derfor har cheftræner Dan Ceman også stor respekt for modstanderen

Frederikshavn er et meget hårdt mandskab at spille imod, idet de altid har en meget solid defensiv, som ikke tillader mange skud imod sig, og dermed heller ikke mange chancer for os at score på. Samtidig har de nogle gode offensive spillere, så som Colin Vock med flere, med gode kvaliteter som vi skal være meget opmærksomme på 

Ceman har dog en plan til hvordan at hans mandskab kan fortsætte den gode stime og dermed tage tre point med fra kampen
Vi skal spille fysisk ishockey, især i vores defensiv og så skal vi være smarte i vores omgang med pucken på hele banen. Vi har været dygtige på det seneste til at minimere vores tid i egen zone, og ligeledes har vi været gode til at producere chancer når vi har kunnet fastholde modstanderen i deres egen zone. 
siger Ceman, som ikke har nogle ændringer i opstillingen set ud fra søndagens kamp i Herlev.

img_5838013116

Der er kampstart kl 19:30 i SE-Arena i Vojens, så mød talstærkt op og støt drengene

Foto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus