Søg

Ny udekamp i vente

Jesper Klitgaard, 25. januar 2020, kl. 17:23

Det er ikke meget weekend drengene fra SønderjyskE ishockey får lov at holde. Allerede søndag går det løs igen, når bussen sætter kursen mod den københavnske vestegn, hvor Rødovre Mighty Bulls har dækket op til søndagskaffe.

Det bliver dog nok ikke kringle, som de lokale tyre vil byde gæsterne fra syd, men hård fight og højt tempo, som er et af varemærkerne fra hjemmeholdet, der altid har et sublimt skøjteløb som et af deres kendetegn.
Rødovre møder op til kampen med en frisk sejr over naboerne fra Herlev i bagagen, og med den sejr kom de en smule tættere på netop Herlev i den samlede stilling, og kan med en sejr over SønderjyskE komme kun fem point fra 7. pladsen i ligaen.

Men SønderjyskE er altså godt kørende for tiden. Det viste de i høj grad fredag aften, hvor det suveræne tophold fra Aalborg Pirates blev kørt uden af egen is med 6-3 og dermed fortsatte Sharp og Co. den virkelig flotte stime holdet er inde i.
Det kræver dog samme tempo og indstilling hvis der skal tre point med hjem over broen til fastlandet igen. Rødovre arbejder hårdt og har en evne til at komme ind under huden på alle hold som spiller i Rødovre Centrum Arena, så det kræver tillige en god portion disciplin.

Om det lykkes finder vi ud af søndag eftermiddag. Der er kampstart kl 14:00 og vi følger op på kampen her på siden.

Arkivfoto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus