Søg

Ny sejr til SønderjyskE

Jesper Klitgaard, 19. januar 2020, kl. 15:51

Det blev aldrig det flydende spil, som kom til at præge dagens opgør mod Odense Bulldogs. Dertil var spillet præget af alt for meget kamp om pucken og fysisk spil. Det blev dog SønderjyskE, som fortjent kunne tage alle tre point, efter en sejr på 3-1

Keep it simple! Det er ofte opskriften på succes, og det var efter den at SønderjyskE tog hul på dagens kamp mod Odense Bulldogs. Kampen startede nemlig med enkle pasninger og hårdt fysisk arbejde tæt på modstanderen.
Det gav hurtigt bonus, for Christian Silfver valgte den enkle løsning efter en faceoff i gæsternes zone. En mellemting mellem et slag- og håndledsskud fik lov at sejle ind bag Evan Cowley og inden jublen havde lagt sig måtte amerikaneren hente pucken ud af nettet igen.

Her havde Mathias Borring Hansen sat sidste stav på MacGregor Sharps fine forarbejde, opstået via benhårdt arbejde af kaptajnen. Dermed havde SønderjyskE sat sig fuldstændigt på kampen, og indledningsvis taget brodden ud af den optimisme som gæsterne måtte have haft med i bussen til Vojens.

Det var ikke meget man så til Odense i de første tyve minutter, men det blev anderledes fra starten af anden periode. Sam Povorozniouk sendte et projektil afsted fra en skarp vinkel og den fandt uimodståeligt det ene hjørne til en reducering.

Det gav naturligt spænding i opgøret igen, og selvom Odense ikke kom frem til de store chancer, så lå det alligevel og lurede, at gæsterne havde fået lidt momentum. Dette blev dog bremset en smule, da Michael Eskesen kom forkert ind i en tackling med Daniel K. Hansen, og måtte for den forseelse tidligt i bad. Bestemt ikke noget der lignede en ondsindet handling fra den tidligere SønderjyskE spiller, men straffen var korrekt.
5 minutters overtal, og det udnyttede SønderjyskE en enkelt gang, da Frederik Bjerrum blot skulle skubbe pucken ind i det tomme net på Justin Maylans fremragende pasning og overblik.

Dermed igen en to måls føring til de lyseblå før de sidste tyve minutter. Spillet havde kampen igennem været en smule rodet, og det fortsatte ind i tredie periode. SønderjyskE var klart farligst og havde flere gode muligheder for at øge yderligere, men marginalerne var knapt med hjemmeholdet.
Gæsterne var sjældne gæster foran Nicolaj Henriksens mål, der dog en enkelt gang måtte vise hans høje klasse. Jack Walker befandt sig lige pludselig helt fri foran en omtrent tomt mål, men fra en position fra omkring en meters penge fra målstregen, måtte han se hans forsøg blive grebet ud af Henriksen.

Odense havde ikke midlerne til at komme tilbage i kampen, der sluttede lige så rodet som det var startet. Frustrationerne fik lov at løbe af med hundende, der ikke kunne håndtere det kommende nederlag. Hævnakter og udvisninger fyldte billedet de sidste par minutter, og midt i frustrationerne måtte Odenses træner, Mark Lefenvre, forlade hallen grundet frustrations mod dagens dommere. Efter kampen opstod der flere små interne stridigheder, og i en af disse modtog Frederik Bjerrum efterfølgende en matchstraf.

Dermed sluttede kampen med 3-1 og SønderjyskE spillede sig op på andenpladsen. Drengene har kampfri på tirsdag, så næste opgør er på udebane mod Aalborg Pirates på fredag

Kampen i tal: SønderjyskE – Odense Bulldogs 3-1 (2-0,1-1,0-0)
03:21  1-0  Christian Silfver (Sharp)
03:44  2-0  Mathias Borring Hansen (Sharp, Bjerrum)
20:37  2-1  Sam Povorozniouk (Eskesen, Candella) pp1
34:11  3-1  Frederik Bjerrum (Maylan, Little) pp1

Udvisninger:
SønderjyskE: 4 x 2
Odense Bulldogs: 6 x 2 + 1 x 10 (Simonsen) + 1 x 5 (Eskesen)
Game Misconduct: Michael Esksesen & Mark Lefebvre, Odense Bulldogs
Matchstraf: Frederik Bjerrum, SønderjyskE

Tilskuere: 2651 i Frøs Arena i Vojens

Foto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus