Søg

Ny billet til Champions Hockey League vækker glæde

Per Jessen, 24. marts 2021, kl. 11:30

Stor var skuffelsen hos SønderjyskE, da Champions Hockey League blev aflyst denne sæson som følge af Covid-19, men når turneringen afvikles næste sæson er sønderjyderne igen med.

Champions Hockey League har meddelt, at SønderjyskE som forsvarende Continental Cup-mestre er kvalificeret til Europas fineste klubturnering 2021/22. Det sker, da både CHL og Continental Cup blev aflyst denne sæson. Billetten til næste års turnering vækker glæde hos SønderjyskE’s admin. direktør, Klaus B. Rasmussen.

– Vi havde glædet os til at vise os frem i Champions Hockey League, efter vi kvalificerede os gennem sejren i Continental Cup, men det blev – som meget andet – aflyst på grund af pandemien. Derfor glæder det os utroligt meget, at vi nu har fået vished om, at vores kvalifikation nu er blevet skubbet til 2021/22-sæsonen, siger Klaus B. Rasmussen.

Forhåbentlig kan den gode nyhed deles med omverdenen i en tid, hvor alle hungrer efter godt nyt og gode oplevelser. Og det må man sige er tilfældet her, hvor der venter modstand fra allerøverste ishockeyhylde.

– Hvis vi skal se lyst på det – og det er vi nødt til i en tid som denne – så betyder det forhåbentligt og formentligt, at vi kommer til at spille Champions Hockey League foran vores fantastisk fans i Frøs Arena engang i efteråret, og det vil vi virkelig se frem til. Vi glæder os meget til at få vores fans, sponsorer og frivillige tilbage i hallen, og de har om nogen fortjent den oplevelse, som det er, når vi spiller Champions Hockey League, siger han.

SønderjyskE kan også glæder sig over deltagelse i DM-semifinalerne, som starter op på tirsdag. SønderjyskE møder her enten Rungsted Seier Capital eller Aalborg Pirates.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus