Søg

Nu afgøres det hele

Per Jessen, 4. april 2016, kl. 22:44

Tirsdag aften kan den ikke trækkes længere i den tætte semifinale-dyst mellem SønderjyskE og Esbjerg Energy. Kl. 19.00 kastes pucken i SE Arena til den syvende og afgørende semifinale, som sender vinderen i finalen.

Det er tæt som aldrig før i begge semifinaler. Frederikshavn White Hawks tager imod Blue Fox Herning i en afgørende kamp i den anden semifinale. Vinderne af de to semifinaler starter finalekampene allerede på fredag, mens taberne skal spille om bronzemedaljer.

Det er marginaler, som har afgjort de seneste kampe. SønderjyskE har med to snævre sejre vendt 1-3 i kampe til 3-3 og har momentum, men Esbjerg lægger sig med sikkerhed ikke ned. I målet kan Joni Myllykoski blive det helt store trumfkort. Han har holdt målet rent i 90 spilleminutter, og man skal helt tilbage til starten af anden periode i kamp fire for at finde en Esbjerg-scoring i spil fem mod fem. SønderjyskE’s offensiv er også blevet holdt godt i skak af Esbjerg-forsvaret, og det ligner igen lidt en tæt kamp med få mål.

Kamp 7 er kamp 756 for kaptajnen
Kim Lykkeskov spiller tirsdag aften sin klubkamp nummer 756 siden sin debut tilbage i 2001. Dermed tangerer han klubrekorden sat af Jan Jensen. Spørger man kaptajn Lykkeskov, så hersker der ingen tvivl om, at den klubrekord har ganske lidt fokus. Alle ressourcer er sat ind på målet om at spille sig i endnu en DM-finale.

Kampen blev på kort tid udsolgt, og det store publikum i ryggen på hjemmebanen er en dejlig og ikke helt uvæsentlig belønning for at vinde grundspillet.

– Vores fantastiske publikum kan være med til at give os den lille ekstra fordel, som kan blive afgørende i en meget tæt serie, siger cheftræner Dan Ceman.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus