Søg

Nicolaj Henriksen tager to år mere i SønderjyskE

Jacob Ravn, 13. maj 2020, kl. 5:30

Nicolaj Henriksen har forlænget sin kontrakt i SønderjyskE Ishockey med to sæsoner, og dermed har Continental Cup-mestrene målmandsduoen på plads til den kommende sæson.

Også i næste sæson er SønderjyskE Ishockey godt besat på målmandsposten, hvor Nicolaj Henriksen og Patrick Galbraith skal deles om pladsen i det lille mål.

Galbraith havde i forvejen kontrakt til den kommende sæson, men nu er Henriksen også kommet på plads, idet han har forlænget sin kontrakt med yderligere to år.

Det betyder, at Continental Cup-mestrene har den samme målmandsduo, når 2020/2021-sæsonen, der også byder på Champions Hockey League, sættes i gang.

– Nicolaj Henriksen blev hurtigt en populær spiller, efter vi hentede ham i Esbjerg sidste sommer. Han fik fra dag ét vist, hvilken fremragende målmand han er, og vi er meget glade for, at vi også i næste sæson råder over en stærk dansk duo på målmandspositionen.

– Med Galbraiths skade i sidste sæson fik Henriksen rigtig mange kampe, men trods belastningen stod han blændende kamp efter kamp, og han havde også en stor aktie i Continental Cup-guldet, da vi hentede de historiske medaljer i januar. Nu har vi i hvert fald et godt udgangspunkt til den kommende sæson, når vi ved, at Henriksen eller Galbraith vil være vores sidste skanse, siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

Ifølge Metal Ligaens officielle hjemmeside var det Nicolaj Henriksen og Patrick Galbraith, der havde ligaens bedste redningsprocenter i sidste sæson.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus