Søg

Nedtællingen til Continental Cup er begyndt

Jacob Ravn, 5. november 2019, kl. 11:30

Fra fredag den 15. til søndag den 17. november er der ishockey i europæisk topklasse, når semifinalerunden i Continental Cup afvikles i Vojens.

Så er der ikke mange dage, til det summer af europæisk ishockey i Sønderjylland.

Fra fredag den 15. til søndag den 17. november afvikles semifinalerunden i Continental Cup i Frøs Arena i Vojens, og forberedelserne er godt i gang.

– Det kræver noget ekstra arbejde fra alle mand at afvikle en stor europæisk turnering, men det er det hele værd. Vi glæder os til at tage imod ishockeyfans fra England, Frankrig, Ungarn og ikke mindst vores egne trofaste fans, og vi forventer nogle dage, hvor det vil summe af liv og god stemning i Vojens, Haderslev og resten af Sønderjylland, siger direktør Klaus Rasmussen.

– Det er med glæde og stolthed, at vi kan afvikle Continental Cup i Frøs Arena. Når vi nu igen skal spille europæisk ishockey i Danmarks bedste isarena, er det også en god anledning til endnu en gang at sige stor tak til Haderslev Kommune, der bakkede flot op omkring opførelsen af en topmoderne arena. Ligeledes må vi takke Vojens Hallerne og det stærke team, der står bag, lige som det her ikke kunne være muligt uden hjælp fra de mange frivillige. Vi håber også, at kommune, medarbejdere og frivillige får nogle fornøjelige dage med ishockey i europæisk topklasse, siger Klaus Rasmussen.

I SønderjyskE Ishockey har spillerne fuld fokus på turneringen, men snart kan de også begynde nedtællingen til Continental Cup.

– For mange spillere er det første gang, de skal prøve sig af i en europæisk klubturnering, og det bliver en spændende oplevelse for os alle. Det bliver interessant at møde hold, vi ikke kender fra den hjemlige liga, og det bliver forskellige stilarter, der mødes. Det kan kun blive sjovt at se på, og vi håber, at mange tilskuere vil møde op og gøre det til en rigtig hockeyfest, siger Kim Lykkeskov.

– Sportsligt er der ingen tvivl om, hvad det er, vi sigter efter. Når vi stiller op i sådan en turnering, er det for at vinde. Og det vil kun gøre det ekstra sjovt, hvis det kan ske i en godt fyldt Frøs Arena, siger Kim Lykkeskov.

Udover SønderjyskE Ishockey har semifinalerunden deltagelse af engelske Nottingham Panthers, franske Amiens Gothiques og ungarske Ferencvarosi TC. De to bedste hold i turneringen i Vojens kvalificerer sig til finalerunden i Continental Cup, der spilles den 10. til 12. januar.

Der kan købes dagsbilletter (to kampe på én dag) fra kun 100 kroner og partoutbilletter (seks kampe på tre dage) fra kun 200 kroner via Eksperten.

Køb dine billetter til Continental Cup her.

SønderjyskE stiller op i specialdesignede trøjer i Continental Cup. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus