Søg

Nederlag i overtiden til Herlev Eagles

Lars Jensen, 24. november 2020, kl. 21:51

“Traditionen” siger at vi altid spiller tætte kampe på mod Herlev Eagles og anderledes blev det ikke på denne aften, hvor overtalsspillet led hårdt under at både Mike Little, Matt Prapavessis og William Boysen sad udenfor sammen med Daniel Galbraith.

Det er jo svært at have “busben” på hjemmebane, men klar fra start var hjemmeholdet på ingen måder. Herlev Eagles kom flyvende ud til start og sad pænt tung på spillet i de første 3-4 minutter. udeholdet havde også de første chancer, men scoringen til 1-0 kom lidt ud af det blå, da Christoffer Gath lagde en puck blødt ind mellem venner og fjender, men Lasse Mortensen fik den rettet af, så den snød Nicolaj Henriksen i SønderjyskE målet. SønderjyskE fik sig dog arbejdet tilbage i kampen og havde flere muligheder for udligning bla. ved Cam Brown og Yannick Vedel. Herlev var dog konstant farlige og grundet en fejlaflevering på tværs i offensiv zone blev det til en friløber som Henriksen dog greb ud.
En udligning lå lidt i luften, men et powerplay til udeholdet i de sidste 2 minutter da Oliver Gatz måtte ud for en hooking resulterede i at den altid hårdtarbejdende Alexander Lindqvist “Flash” Hansen fik skovlet en løs puck i mål til 2-0 som også var stillingen ved pausen. Som Daniel Kønig sagde i pause interviewet, så skulle der arbejdes og skøjtes noget mere i 2. perioden.

Til 2. periode var rollerne byttet om. Hjemmeholdet havde fundet ny energi og arbejdede stenhårdt fra første sekund. Perioden var ikke gammel inden at Victor Rollin Carlsson fremtvang første chance på en halv friløber, men desværre klarede Jidskog den i Herlev målet. Kort efter gjorde Victor Rollin dog skaden god igen, da han hårdt presset af 2 Herlev spillere fik sendt et håndledsskud ind til reducering 1-2.
SønderjyskE fastholdt presset og knap 4 minutter senere kunne Daniel Nielsen lukrere på Steffen Franks arbejde bag Herlev målet, da Frank hårdt presset fik sendt en puck ind foran mål, som Daniel Nielsen udnyttede med baghånden.
3 udvisninger i træk til udeholdet gav hjemmeholdet chancen i lidt over 1 minut med 5 mod 3, men Herlev stod rigtigt godt i defensiven og fik blokket flere skud udefra, så den store chance forblev uudnyttet.
SønderjyskE sluttede perioden i undertal, da Daniel Kønig fik en interference udvisning for at tackle den puckførende spiller……

Herlev startede perioden i overtal, men det blev aldrig for alvor farligt. Perioden blev en form for åben slagsudveksling med chancer i begge ender. Periodens største chance havde Martin Eskildsen, men en refleks redning af Emil Jidskog holdt live i kampen. Hjemmeholdet var tæt på at afgøre kampen i slutsekunderne, men tiden løb ud og der måtte overtid til.

Overtiden var kun lidt over 1 min. gammel da Herlev jublede efter en klumpspils-situation foran Nicolaj Henriksen. Dommerne dømte mål, men ville se situationen på ishockeyens  svar på VAR som er spiideo.
Målet blev underkendt da Henriksen blev “kørt” ind over stregen. Det var dog en stakkels frist for kun 2 min senere, mistede SønderjyskE pucken i egen zone til Matthias Asperup der fik den lagt ind bag Nicolaj Henriksen til slutstillingen 2-3. Det var ikke den store overraskelse, da Herlev var det klart farligste hold i overtiden.

Man må tage hatten af for Herlev Eagles arbejdsindsats – holdet har efter corona pausen leveret nogle virkelige stærke kampe og ligner i øjeblikket et hold der er tættere på top 6 end på Rødovre og Odense i bunden af stillingen.
Hos hjemmeholdet leverede de fleste spillere en god arbejdsindsats, men det var tydeligt at se at 4 spillere sad udenfor (Little, Prapavessis, Galbraith og Boysen). Nu skal batterierne lades op, inden at turen på fredag går til Esbjerg.

SønderjyskE – Herlev Eagles 2-3 (0-2,2-0,0-0, 0-1)

02:17 0-1 Lasse Mortensen (Gath)
19:26 0-2 Alexander Lindqvist-Hansen (Riekkinen, Asperup) PP
25:41 1-2 Victor Rollin Carlsson (Kønig, Førster)
29:15 2-2 Daniel Nielsen (Frank)
63:09 2-3 Matthias Asperup (Johansson, Jonsson)

Udvisninger:

SE: 2 x 2 min.
HE: 6 x 2 min.

Tilskuere: 375


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus